Това не е секси
Това не е секси / Thinkstock/Getty Images, Guliver/Getty Images
Това не е секси
78319
Това не е секси
  • Това не е секси

Каквото и да правим жените и мъжете, все се стремим да бъдем секси - с дрехи, жестове, маниери, поведение... Няма да ви учим как да бъдете секси, но можем да ви дадем няколко съвета и да обобщим от опит, от наблюдения, от прочетеното из нета и с помощта на хората, които анкетирахме, кое не е въобще секси.

Стори ни се логично да започнем от външния вид

Все пак знаете, че по дрехите посрещат...

Ние, подготвяйки се по темата, се сблъскахме с животински принтове - леопарди, тигри, зебри, пингвини, тюлени, бизони, норки, лисици, слонова кост...Не, не, не!!! Това не е секси!

Това не е секси
netinfo

Мъжете пък си мислят, че облечени в тесен панталон и подчертавайки и добре оформените задни части, са секси. Не, мъже, това не винаги е секси. И също като при дамите е добре да оставите нещо и на въображението.

Това не е секси
netinfo

 

Но не са секси и прекалено огромните ви размъкнати панталони, в които можем да влезем и ние! Тук, разбира се, не броим страстта към мъжете с размъкнати панталони и малко хип хоп стил... Защото май, особено за по-младите, са голям хит.

Това не е секси
netinfo

Като е тръгнало за размъкнато, какво ще кажете тогава за широките шалварести поли и панталони при жените? А между другото на вас може да ви се струва, че дългата пола или рокля е страшно секси, но мъжете ще флиртуват много повече с вас, ако си облечете някоя по-къса пола. Разбира се, ако подхожда на телосложението ви и не хвърляте в крайности.

Това не е секси
netinfo

Разбира се, все някога идва и моментът, в който сваляме дрехите и оставаме по бельо.

Затова тук стои въпросът - секси дантела или сладки цветенца? Кое ще накара вашият мъж да ви съблече по-бързо? Вероятно отговорът е съвсем ясен.

Това не е секси
netinfo

И за да завършим темата с облеклото, само един съвет - независимо от това каква е тенденцията в момента, проверете внимателно дали последният писък на модата няма същност да накара околните да ви се присмиват, вместо да въздишат по вас!

Стигаме и до поведението ни, което много често си мислим, че е секси, но май не е толкова, даже напротив.

Чували ли сте за еротично ядене?!

Еми да, яденето си е ядене, другото си е друго, нали така?! Как може еротично да ядем пица, например. Не, не, не! Стига! Това не е секси! А дори и да си мислим, че можем да ядем по секси начин ягоди или банан, не е сигурно, че при нас ще се получи и няма да изглеждаме нелепи в опитите си да впечатлим партньора.

Това не е секси
netinfo

Тук идва и поведението ни в социалните мрежи - селфи, белфи...ала-бала...А пращането на секси снимки? Ама чакайте, тук трябва внимателно да сме преценили камерата, с която ги правим, облеклото ни, светлината, обстановката, тялото ни и...още много неща, в противен случай може да се постигне пародиен ефект. Тук се нареждат и киберсексът, стриптийзът понякога, който може да бъде доста нелеп, ако не е подбрана музика, обстановка, облекло, танц...

Да се разходим по секси бельо, да приготвим закуската голи или да облечем ризата му е секси и носи неустоима наслада, но да се мотаят из къщата непрекъснато 24 часа в денонощието някакви голи хора би убило желанието ни. Абе, обуйте поне едни гащи, бе хора!

Това не е секси
netinfo

Разбира се, стигаме и до самия секс. Та сексът на фона на предразполагаща музика и приглушена светлина е страхотно преживяване. Сексът, докато тече последната новинарска емисия или мач от Шампионската лига, съвсем не е толкова вълнуващ. Някак си не е секси и по време на този интимен момент да се питаме: "Изми ли чиниите? Затвори ли вратата? Кучето го изведе, нали? Значиии, днес при лекаря...!!!". Или "Мръдни малко вдясно да видя дузпата".

Затова последен съвет от нас:

Наслаждавайте се на всеки хубав момент с половинката си, по-малко говорете и повече действайте и изживейте един секси, повтаряме - секси, и прекрасен миг с половинката си!

Това не е секси
netinfo

Чуйте в прикачения звуков файл цветна и доста пикантна анкета