• Хороскоп - Рак
  • 22 юни
  • 22 юли

Хороскоп - Рак за 22 октомври 2016

Дневен хороскоп

Настроението ви днес ще е доста променливо. Вдъхновение няма да ви липсва, но малко неща ще зависят пряко от вас. Опитайте се да намерите общ език с хората, с които трябва да работите, това е от огромно значение.

Седмичен хороскоп

Вие като Раци със сигурност ще успеете да намерите начините през тази седмица, чрез които да си прекарвате добре времето. Няма да ви липсват купони и веселби. Във всички случаи е препоръчително да се внимава много, когато се стигне до хазартни игри. Също така не сте застраховани от впускането в опасен любовен живот- не забравяйте че не всички постъпват честно в това отношение и внимавайте романтичните ви ухажвания да не поведат след себе си неприятни последствия. Голямата енергичност, която ще ви изпълва през тази седмица бихте могли да вложите освен в любовни приключения и в някои други полезни и по възможност не рискови дейности. Някои от вас през тази седмица могат да имат възможност да проявят своите организаторски способности. Тенденцията през седмицата е особено благоприятна за ситуациите и делата, които касаят дома ви и домашното огнище- ще се чувствате много щастливи, ако успеете да хармонизирате по ваш вкус обстановката и интериора в дома си. Онези от вас, които колекционират картини или антики могат да използват периода, за да обогатят колекциите си. Седмицата може да се окаже много удачна за закупуване на имот или за преустройство на дома и вътрешно обзавеждане.

Източник: MagicAura

Влиза Манго в очния кабинет и след като докторът го попитал, от какво се оплаква, той започнал да си сваля гащите... - Ооооо... това е… Виж още