• Хороскоп - Рак
  • 22 юни
  • 22 юли

Хороскоп - Рак за 30 юни 2016

Дневен хороскоп

Ще направите всичко възможно да запазите досегашните си позиции по отношение на нещо, което е от особено значение за вас. Ще постигнете желаното.

Седмичен хороскоп

Тази седмица звездите ви дават концентрация в областите на личната ви изява, дома, любимите ви хора и работата. Притежавате енергия, организираност и дисциплина, което естествено ще доведе и до положителни резултати в начинанията с които се заемате. Позитивната ви нагласа ще в помогне да преодолеете евентуален здравословен или бизнес проблем, ако се появят разбира се такива. Космическите енергии ви дават възможност да се проявите в областите на умствената работа и там където се изисква систематичност и наблюдателност. Отлично работеща интуиция и прозорливост. Много добър период за всички ангажирани в сферите на образованието, здравеопазването, конструирането, предприемачеството. Ако имате наистина здравословен проблем, опитайте се да промените мисловнат си нагласа, това помага повече от ненужното безпокойство. В интимната сфера сте чаровен , любящ и нежен, ще намирате удовлетворение както от контакти с любимия човек и децата, така и от успешни сделки. Вие сте в период, когато повечето Раци са страстни, енергични, търсещи удоволствия (естествено най -добре всички подробности за изброените по горе възможности се виждат в личната ви рождена карта). Не бъдете обаче безразсъдно смели и знайте, че когато се състезавате, понякога макар и рядко губите. Много добър и успешен период за съвместна работа с деца, както в дома така и извън него.

Източник: MagicAura

Стара дама си купила за първи път телевизор. Същата вечер тя го включила и гледала футболен мач. На другия ден предавали ръгби и дамата извикала… Виж още