• Хороскоп - Рак
  • 22 юни
  • 22 юли

Хороскоп - Рак за 24 май 2016

Дневен хороскоп

Част от представителите на знака се чувстват ограничени от обстоятелствата или с намалена кондиция. Не се безпокойте. Това явление е временно.

Седмичен хороскоп

През тази седмица ще се чувствате изключително творчески настроени и вашата ‘рачешка’ душа ще търси удовлетворение в любовта, удоволствията и децата. Добре би било, ако не прекалявате твърде с желанието си да си угаждате и ако не давате воля на някои свои екстравагантни вкусове. По- голямото количество скромност може да ви обещае и по- големи успехи в любовните ви връзки. Най- истинско вътрешно удовлетворение бихте могли да постигнете, ако през седмицата намерите време, което да посветите на дома си и на пренареждането на интериора в него. Вашата по начало домошарска природа би могла да изпита истинско щастие от промяната или внасянето на някои нови, макар и дребни декоративни елементи в дома. Времето, посветено на дома и семейството ви двойно и тройно ще ви бъде отплатено. Седмицата е доста подходяща за начинания във връзка с покупко- продажби на недвижимо имущество- резултатите могат да надминат очакванията ви.

Източник: MagicAura

Жена пътува за пръв път със самолет и си намира удобно място до прозореца. Едва се настанява, когато се появява някакъв мъж и заявява, че… Виж още