• Хороскоп - Козирог
  • 22 декември
  • 20 януари

Хороскоп - Козирог за 27 август 2016

Дневен хороскоп

Днес представителите на Козирог разполагат с чудесни възможности за реализация на целите си - професионални, лични, или тези от гледна точка на преговори, сделки, документация и пр. Основното изискване за сполуката ви е бързината на действие.

Седмичен хороскоп

Седмицата ви ще бъде оцветена от една изключителна амбициозност, от желанието да стигнете върха в избраната от вас кариера, да получите похвали и признание. Но не минавайте напряко и не забравяйте за нуждите на останалите- със сигурност врагове в повече не са ви нужни. По пътя си нагоре е по- добре да печелите приятели, които да ви подкрепят във вашата кауза, вместо да подхващате излишни спорове във връзка с убежденията си. за Козирозите, които смятат да предприемат пътуване в чужбина седмицата може да се окаже много подходяща и да им донесе истински вълнуващи преживявания и приключения. В това число тенденцията през седмицата може да ги свърже и в любовна връзка с чужденец(ка). Могат да се появят и изненадващи възможности за нови начини за печелене на пари- изберете от тях само тези, които наистина заслужават внимание и могат да бъдат реализирани на практика. Полезно ще ви бъде, ако се постараете да стоите далеч от тежки емоционални сцени и ако не се вживявате прекалено много в емоциите на другите- това може да отнема от съзидателната ви енергия и да ви спъва.

Източник: MagicAura

Верният слуга Джеймс не забелязва господаря си лорд Джордан на улицата в градчето и продължава, без да го поздрави. - Момент, Джеймс - спира го… Виж още