• Хороскоп - Козирог
  • 22 декември
  • 20 януари

Хороскоп - Козирог за 28 май 2016

Дневен хороскоп

През този ден за вас ще действат няколко тенденции, едни от които са положителни, а други отрицателни. За да реализирате успех и постиженията ви да са трайни, следва да не отстъпвате от позициите си.

Седмичен хороскоп

Не се претоварвайте през тази седмица в стремежа си да постигнете на всяка цена това, което сте решили, защото непредвидени ситуации могат да се отразят върху материалния ви баланс и да поставят под въпрос правилността на ценностната ви система. Успокоение, подкрепа и мъдър съвет можете да потърсите в съпружеското си гнездо или от по- опитни и надеждни партньори. Има една такава тенденция, при която усещането ви за материален дискомфорт може да повлече след себе си усещането за самотност. Това усещане трудно може да бъде повлияно дори и от възможността за обществен и професионален успех. Тенденцията за седмицата така или иначе съобщава за известни затруднения при вас в балансирането между професионални и брачни /партньорски взаимоотношения и можете да изпитате на собствения си гръб колко трудно се носят двете дини под една мишница. За голяма част от вас пътуванията на далечни разстояния и зад граница ще разширят кръгозора ви и могат да се окажат истинско удоволствие.

Източник: MagicAura

След няколко неуспешни опита да разреже месото си, клиентът вика келнера: - Вземете печеното обратно! - Не мога, сър! Издраскали сте го... Виж още