• Хороскоп - Козирог
  • 22 декември
  • 20 януари

Хороскоп - Козирог за 23 октомври 2016

Дневен хороскоп

Денят обещава да бъде запомнящ се ако не в резултат на дейността ви, то в емоционална посока. Енергията ви ще бъде ключ към успеха. Вие като никога сте великодушни и приветливи. Всичко останало е по вашите сили и възможности.

Седмичен хороскоп

Седмицата ви ще бъде оцветена от една изключителна амбициозност, от желанието да стигнете върха в избраната от вас кариера, да получите похвали и признание. Но не минавайте напряко и не забравяйте за нуждите на останалите- със сигурност врагове в повече не са ви нужни. По пътя си нагоре е по- добре да печелите приятели, които да ви подкрепят във вашата кауза, вместо да подхващате излишни спорове във връзка с убежденията си. за Козирозите, които смятат да предприемат пътуване в чужбина седмицата може да се окаже много подходяща и да им донесе истински вълнуващи преживявания и приключения. В това число тенденцията през седмицата може да ги свърже и в любовна връзка с чужденец(ка). Могат да се появят и изненадващи възможности за нови начини за печелене на пари- изберете от тях само тези, които наистина заслужават внимание и могат да бъдат реализирани на практика. Полезно ще ви бъде, ако се постараете да стоите далеч от тежки емоционални сцени и ако не се вживявате прекалено много в емоциите на другите- това може да отнема от съзидателната ви енергия и да ви спъва.

Източник: MagicAura

Мъж се приближава в един бар към жена: - Какво пиеш, красавице? - Дванадесетгодишен малц... - Ааа, пий си, пий си! Виж още