• Хороскоп - Козирог
  • 22 декември
  • 20 януари

Хороскоп - Козирог за 29 септември 2016

Дневен хороскоп

Днес не позволявайте слабостите ви да бъдат използвани от завистници или конкуренти. Направете необходимото, за да се предпазите от външно посегателство върху вашите проекти.

Седмичен хороскоп

Не се претоварвайте през тази седмица в стремежа си да постигнете на всяка цена това, което сте решили, защото непредвидени ситуации могат да се отразят върху материалния ви баланс и да поставят под въпрос правилността на ценностната ви система. Успокоение, подкрепа и мъдър съвет можете да потърсите в съпружеското си гнездо или от по- опитни и надеждни партньори. Има една такава тенденция, при която усещането ви за материален дискомфорт може да повлече след себе си усещането за самотност. Това усещане трудно може да бъде повлияно дори и от възможността за обществен и професионален успех. Тенденцията за седмицата така или иначе съобщава за известни затруднения при вас в балансирането между професионални и брачни /партньорски взаимоотношения и можете да изпитате на собствения си гръб колко трудно се носят двете дини под една мишница. За голяма част от вас пътуванията на далечни разстояния и зад граница ще разширят кръгозора ви и могат да се окажат истинско удоволствие.

Източник: MagicAura

Един мъж решил да се беси. Стигнал той до една река, сложил въжето на един клон, а след това и на врата си. Но не… Виж още