• Хороскоп - Козирог
  • 22 декември
  • 20 януари

Хороскоп - Козирог за 1 май 2016

Дневен хороскоп

Днес не позволявайте слабостите ви да бъдат използвани от завистници или конкуренти. Направете необходимото, за да се предпазите от външно посегателство върху вашите проекти.

Седмичен хороскоп

Основните тенденции при вас са свързани с личната ви изява и натрупване на достатъчно материални ресурси. Можете да печелите доста за периода, може и успешно да инвестирате, но също така и да пилеете без особени задръжки, така че внимавайте! В съжителството с партньора може би търсите не толкова страсти, колкото споделени общи идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни и можете да ползвате целия си такт изисканост и маниери, за да постигнете целите си. Успехи във всякакви обществени и политически начинания, както и в научно-изследователска дейност. Прагматици сте и намирате тези дейности, които ще ви донесат най-сериозни доходи. Възможни са пътувания за отмора и почивка. Вярно може да прецените всяка ситуация, но може да възникнат и конфликти.

Източник: MagicAura

За двайсетата годишнина от сватбата им Бърнстийн купил на жена си семеен парцел в мемориален парк. Когато наближила двайсет и първата им годишнина, госпожа Бърнстийн… Виж още