• Хороскоп - Везни
  • 23 септември
  • 22 октомври

Хороскоп - Везни за 25 септември 2016

Дневен хороскоп

Добри възможности за успех имат действащите в сферата на търговията с недвижимо имущество. Други от средите на бизнеса ще имат ангажименти в административните и юридическите среди, за да разрешат проблеми, свързани със законност.

Седмичен хороскоп

Отново и тази седмица собствената ви изява, осигуряването на лични ресурси и групата приятели ще са в центъра на вниманието ви. Вие според звездите сега имате способността да привличате пари, обичате хубавите неща, собствеността ви е символ на добро положение. Венера ви дарява и с красота, щастие, хармония и добър късмет. Това се подпомага и от рационално работещия ви ум, изключителната интуиция, прозорливост и бързите ви решения По правило можете да се сприятелите и с богати и влиятелни хора (естествено това важи ако няма силно противоречащи фактори в личната ви рождена карта). Вашият урок сега обаче е да не проявявате излишна екстравагантност и да се научите да споделяте успеха с другите. Обичате всичко сладко, в частност флиртовете. Благоприятен период за изява на икономисти, издатели, проектанти, артисти, както и за търговия. Вашият мощен енергиен заряд наистина трябва да бъде конструктивно насочен, иначе рискувате невъздържани изблици и прояви. Пазете главата си от наранявания. Не се подавайте на мързел и разглезване, постарайте се да сте добре организирани, защото иначе винаги ще ви остава недостатъчно време и ще бързате излишно. Ще се чувствате щастливи и ако помагате на някого.

Източник: MagicAura

Бабичка на преглед при доктора. - Бабо, нещо сърцето ти поотслабнало... на кой етаж живееш? - В блок, на осмия. - А-а-а... Известно време няма… Виж още