• Хороскоп - Везни
  • 23 септември
  • 22 октомври

Хороскоп - Везни за 27 август 2016

Дневен хороскоп

Макар че днес част от Везните ще се сблъскат с известни делови проблеми, вероятността да ги реализират успешно за деня е повече от сигурна. Прогнозата е валидна както в личния, така и за деловия план.

Седмичен хороскоп

През тази седмица ще ви владее материалистична настройка. Каквото и да посегнете да правите, ще държите то да бъде заплатено. По- силно от обикновено ще бъдете загрижени за доходите си и е възможно да смятате, че тяхното количество е мерило за вашето щастие. Макар че е всеизвестно, че парите не могат да купуват щастие. Много от дейностите, с които се захванете през седмицата ще ви идват отръки и е твърде вероятно да бъдете много по- гъвкави от обикновено. Това от своя страна може да съдейства в полза на вашата популярност и дори да ви постави пред прекалено голям избор по отношение на намирането на партньор(ка), за онези от вас, разбира се, които търсят такъв. Полезно ще ви бъде ако през седмицата се стремите да не давате воля на агресивната жилка в себе си, за да не се стига до нежелани спорове и битки- да се надяваме, че в това отношение ще ви помага прословутата ви дипломатичност - това особено ще важи за любовните ви връзки. Така или иначе самата тенденция за седмицата при вас ви дарява с един защитен ореол, затова избягвайте да се оплаквате, че късметът все ви заобикаля.

Източник: MagicAura

Верният слуга Джеймс не забелязва господаря си лорд Джордан на улицата в градчето и продължава, без да го поздрави. - Момент, Джеймс - спира го… Виж още