• Хороскоп - Везни
  • 23 септември
  • 22 октомври

Хороскоп - Везни за 30 май 2016

Дневен хороскоп

Ще настъпи благоприятен момент за нови начинания. Най-важното днес е да вземете някакво решение и да си поставите цели, които да преследвате. Така ще се почувствате по-добре и ще си възвърнете тонуса и емоциите.

Седмичен хороскоп

През тази седмица ще ви владее материалистична настройка. Каквото и да посегнете да правите, ще държите то да бъде заплатено. По- силно от обикновено ще бъдете загрижени за доходите си и е възможно да смятате, че тяхното количество е мерило за вашето щастие. Макар че е всеизвестно, че парите не могат да купуват щастие. Много от дейностите, с които се захванете през седмицата ще ви идват отръки и е твърде вероятно да бъдете много по- гъвкави от обикновено. Това от своя страна може да съдейства в полза на вашата популярност и дори да ви постави пред прекалено голям избор по отношение на намирането на партньор(ка), за онези от вас, разбира се, които търсят такъв. Полезно ще ви бъде ако през седмицата се стремите да не давате воля на агресивната жилка в себе си, за да не се стига до нежелани спорове и битки- да се надяваме, че в това отношение ще ви помага прословутата ви дипломатичност - това особено ще важи за любовните ви връзки. Така или иначе самата тенденция за седмицата при вас ви дарява с един защитен ореол, затова избягвайте да се оплаквате, че късметът все ви заобикаля.

Източник: MagicAura

Една жена се оплаква на приятелката си от семейния живот: - По цял ден се занимавам само с чистене. Мия чиниите, мия пода, мия прозорците.… Виж още