• Хороскоп - Везни
  • 23 септември
  • 22 октомври

Хороскоп - Везни за 30 април 2016

Дневен хороскоп

Голяма част от Скорпионите са склонни да рискуват през този ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспешния опит са ядове.

Седмичен хороскоп

Тази седмица ще усетите в себе си отново радостта от живота чрез любовта си към децата природата, или досега с изкуството. Посветете и достатъчно се време на децата си. Изключително успешен период тези от вас, които професионално се занимават с обучение, шоу бизнес и развлечения. В служебен план някои от вас може да имат известни притеснения, макар че доста добре сте преценили и приложили положителните си качества и определено имате пример на продуктивност. Това разбира се може да се каже конкретно за всеки как ще се прояви, след като се анализират положенията в личния му хороскоп. Удачен период за ползотворни контакти с децата, както вече беше споменато, и в личен така и в служебен аспект. Пазете се от конфликти с роднини и съседи. Ако това което захващате през периода е ваша любима дейност ще се справите с лекота. Склонност към приключения, най-често любовни, търсене на красиви и луксозни предмети и забавления. Пазете се обаче от необмислени връзки и прибързани решения за брак.

Източник: MagicAura

На митницата: - Алкохол носите ли? - Не. Цигари имате ли? - Не. - Оръжие, наркотици? - Не. - Да ви продадем малко? Виж още