• Хороскоп - Скорпион
  • 23 октомври
  • 22 ноември

Хороскоп - Скорпион за 1 септември 2016

Дневен хороскоп

Заредени сте с оптимизъм и положителна енергия, което ви помага смело да се движите към набелязаните цели. Разполагате с висок потенциал, който трябва да използвате по възможно най-разумния начин.

Седмичен хороскоп

През седмицата ви очакват занимания основно с близки и роднини, както и с приятелите разбира се. Пред всички други варианти вероятно повечето от вас, родени под знака Скорпион ще предпочетат топлината на дома и спокойното общуване с близките този период. Може обаче за известно време да ви се наложи по служебни причини да се откъснете от тях. Ще постигнете доста успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които може да заемат доста ключови постове и длъжности. Вие сте общителни и харесвани, където и да се появите. Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материалното благополучие, към което се стремите. С най-голяма лекота ще се справите с дейности, които по правило обичате. Подходящ период за писателска дейност. Вероятност от увлечение по повече и разбира се по-повърхностни връзки, което в крайна сметка, може да ви създаде проблеми.

Източник: MagicAura

На пазара в Димитровград циганка гледа на клиентка : - Виждам буквата З - здраве, много ще си здрава! Виждам буквата К - късмет, много… Виж още