• Хороскоп - Скорпион
  • 23 октомври
  • 22 ноември

Хороскоп - Скорпион за 25 септември 2016

Дневен хороскоп

Скорпионите, устремили се към делова реализация, ще постигнат превъзходни резултати днес. Постиженията ви ще са стабилни, а в много случаи може да се говори и за добри финансови приходи.

Седмичен хороскоп

Отново и тази седмица собствената ви изява, осигуряването на лични ресурси и групата приятели ще са в центъра на вниманието ви. Вие според звездите сега имате способността да привличате пари, обичате хубавите неща, собствеността ви е символ на добро положение. Венера ви дарява и с красота, щастие, хармония и добър късмет. Това се подпомага и от рационално работещия ви ум, изключителната интуиция, прозорливост и бързите ви решения По правило можете да се сприятелите и с богати и влиятелни хора (естествено това важи ако няма силно противоречащи фактори в личната ви рождена карта). Вашият урок сега обаче е да не проявявате излишна екстравагантност и да се научите да споделяте успеха с другите. Обичате всичко сладко, в частност флиртовете. Благоприятен период за изява на икономисти, издатели, проектанти, артисти, както и за търговия. Вашият мощен енергиен заряд наистина трябва да бъде конструктивно насочен, иначе рискувате невъздържани изблици и прояви. Пазете главата си от наранявания. Не се подавайте на мързел и разглезване, постарайте се да сте добре организирани, защото иначе винаги ще ви остава недостатъчно време и ще бързате излишно. Ще се чувствате щастливи и ако помагате на някого.

Източник: MagicAura

Двама монаси си говорят: – Братко Иване, защо наказаха брат Петър? – Хванахме го в килията с порнокасета! – Да, но все пак сме християни… Виж още