• Хороскоп - Телец
  • 21 април
  • 20 май

Хороскоп - Телец за 27 юни 2016

Дневен хороскоп

Очакват ви положителни резултати от решение на въпроси, свързани с недвижимо имущество. Днес склонността ви към риск и импулсивността ви при взимането на решения е възможно да опънат нервите на близките ви.

Седмичен хороскоп

Според звездите и през тази успешна седмица, основната концентрация за вас родените под знака Телец, ще бъде в областите на дома, работата, здравето и партньора до вас. През този период освен енергия, имате изключително развита интуиция и проницателност, и той е изключително благоприятен за тези които управляват парите на другите хора, в банковата сфера, данъците и застраховките. Периода е благоприятен и за политиците, но техния капитал е общественото доверие, което лесно се губи и трудно се печели. Изключително силни импулси (и внезапно появяващи се възможности) за интимни контакти с противоположния пол. Ако в този период сте сам, то е защото така сте решили, а не поради липса на достатъчно възможности. Пазете се обаче от невъздържани изяви както в личен така и в професионален план. Склонен сте така както от себе си, да изисквате и прекалено много от другите в този период и все да ви се струва, че не ви ‘следват с достатъчно бърза крачка’. Избягвайте по възможност пушенето, пазете се от инциденти, възпалителни заболявания и изгаряния. Вие сте доста усърден и енергичен навсякъде, където решите, но здравето е много важно, не се преуморявайте и пресилвайте.

Източник: MagicAura

Съпруг предлага на жена си: - Скъпа, хайде довечера да излезем да се позабавляваме. - Добре - съгласява се тя, - обаче ако се прибереш… Виж още