• Хороскоп - Телец
  • 21 април
  • 20 май

Хороскоп - Телец за 28 септември 2016

Дневен хороскоп

Денят е печеливш, носи успехи на пътуващите по работа и създава предпоставки за поемане на нови отговорности в деловата сфера. Вече голяма част от зодията имат конкретни планове за разширение на дейността си и за насочване към нови задачи.

Седмичен хороскоп

През тази седмица може да ви се отвори възможност за сътрудничество с ваши приятели или с група хора- сетивата ви обаче трябва да бъдат настроени да улавят всяка една минимална промяна в ситуацията, за да можете да предприемате своевременни и адекватни реакции. Преди да предприемете каквото и да било, посъветвайте се с родителите си или с някой по- мъдър и опитен от вас човек. Същата предпазливост и адекватност ще ви е нужна и по отношение на брачните ви и партньорски връзки. По отношение на ежедневната си рутинна работа и колегите се старайте да печелите уважението им и да показвате своето към тях. Стремете се повече да се нагаждате, отколкото да угаждате на себе си- така в края на седмицата няма да ви се налага да предприемате спешни мерки за физическото и душевното си здраве. Умереност трябва да бъде основното ви мото през седмицата, а прекаляването - враг номер едно.

Източник: MagicAura

Един мъж решил да се беси. Стигнал той до една река, сложил въжето на един клон, а след това и на врата си. Но не… Виж още