• Хороскоп - Телец
  • 21 април
  • 20 май

Хороскоп - Телец за 30 август 2016

Дневен хороскоп

Този ден е чудесен за осъществяване на целите и за справяне с всякакъв вид затруднения. Действайте решително и ще успеете. Лошото за момента е, че действа една тенденция на непостоянство, която може да се окаже непреодолима вътрешна бариера за мнозина.

Седмичен хороскоп

Седмицата за вас се очертава благоприятна в интимен план и с акценти върху обществената ви и професионална дейност. Имате и доста контакти и то може би предимно с млади и с успели хора, някои от срещите ви ще бъдат абсолютно неочаквани. Вероятни контакти с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол.Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то знайте че ще я получите. Ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи.В отношенията си обаче с хората наблизо около вас не бъдете прекалени моралисти и съдници, каквото и да се случва, защото вие добре усещате, че всеки си има собствена линия в живота. По правило се радвате на добро здраве, но не прекалявайте и не стигайте до ексцесии, за да не си докарате сами болестите.

Източник: MagicAura

Двама равини се срещат пред синагогата в събота. – Да знаеш, какво чудо ми се случи днес! Вървя си аз по пътя за синагогата и… Виж още