• Хороскоп - Телец
  • 21 април
  • 20 май

Хороскоп - Телец за 30 май 2016

Дневен хороскоп

Това е ден за контакти. Възможни са споразумения или предварителни проекти за евентуална съвместна работа с някого. В личния живот сте спокойни и сигурни.

Седмичен хороскоп

Основното през седмицата при вас могат да бъдат връзките. Особено онези от вас, които са без партньор до себе си могат да имат усещането, че нещо не им достига в живота и е много вероятно да се опитат да направят всичко по силите си, за да променят това положение. Имайте предвид, че особено в рамките на любовните ви отношения, гладкото вървене на нещата в по- голямата си степен ще зависи от вас и вашите действия. Не се учудвайте ако по- често от обикновено ви се налага да оставате да разчиствате емоционалната и материална бъркотия след някои от партньорските ви контакти. Чувството на отговорност ще пропива всичките ви прояви и ще си давате ясна сметка за задълженията си към другите. Вашата вродена упоритост най- силно ще бъде изявена по отношение на ежедневната ви работа, което само по себе си е една от най- важните стъпки към постигане на амбициите ви. Полезно ще ви дойде, ако положите повече усилия и във връзка със здравето си, дори от гледна точка на профилактиката. От важно значение през седмицата може да се окаже спазването на определена схема в ритъма ви на труд и почивка.

Източник: MagicAura

Една жена се оплаква на приятелката си от семейния живот: - По цял ден се занимавам само с чистене. Мия чиниите, мия пода, мия прозорците.… Виж още