• Хороскоп - Дева
  • 23 август
  • 22 септември

Хороскоп - Дева за 1 септември 2016

Дневен хороскоп

Денят ще ви зарадва с желани постижения, които в едни случаи са материални, за други са морални, а за трета част от вас се свързват с вътрешно удовлетворение от нещо.

Седмичен хороскоп

Тази седмица основните тенденции са свързани с вашите ежедневни дейности, но акцента е осигуряване на материалното ви благополучие и ресурси. Разбира се семейството и приятелите също са на по-преден план. Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата, ако ви предстои издигане и имате дарбата на организатор, вероятно е да получите и предложение за повишение. Всичко това естествено ще ви се отрази положително и на приходите. Пазете се обаче от претоварване, защото това може да ви се отрази негативно и в здравословен план. В работата се постарайте да си създадете максимално удобство за да ви спори. Не се учудвайте ако отношенията ви с някой от вашите приятели охладнеят, защото накрая остават най-истинските ваши съмишленици и хората, които наистина ви ценят. Грижете се за кондицията си, спортувайте по възможност и се стремете да избягвате конфликти с домашните си по дребни поводи. В интимната сфера перспективите ви са изключително добри, вие ще решите дали да ги използвате.

Източник: MagicAura

На пазара в Димитровград циганка гледа на клиентка : - Виждам буквата З - здраве, много ще си здрава! Виждам буквата К - късмет, много… Виж още