Конкурс Празнични радости обявяват в Елена
Конкурс Празнични радости обявяват в Елена / DarikNews.bg, архив

Община Елена и Общинският детски комплекс в града обявяват конкурс за детски творби на тема „Празнични радости". Конкурсът-изложба е посветен на Коледните и новогодишни празници. Целта му е да се съхрани и популяризира детското творчество на децата от Община Елена.

Жанровият обхват включва сурвакници, обредни краваи, коледни картички, коледни украшения, сувенири, коледен венец и други приложно-декоративни творби. В конкурса могат да участват ученици в две възрастови групи: 6-11 години и 12-16 години.

Всяка творба трябва да съдържа следната информация: трите имена на участника, възраст, училище, клас в който учи, домашен адрес и телефон за връзка. Всеки участник може да представи три творби от различни жанрови направления.

Крайният срок за представяне на творбите е 17 декември в Община Елена - стая 316 или ОДК на адрес:  ул. "Й. Й. Брадати" №36. Най-добрите работи ще бъдат отличени и наградени на изложба, посветена на  Коледните празници. Тя ще бъде открита на 20 декември във фоайето на Община Елена.