Стартират Рождествените базари на Подари усмивка
Стартират Рождествените базари на Подари усмивка / DarikNews, архив
Стартират Рождествените базари на "Подари усмивка"
59560
Стартират Рождествените базари на "Подари усмивка"
  • Стартират Рождествените базари на "Подари усмивка"

Поредица от тържества за децата на община Димитровград и тези в риск или със специални образователни потребности организира от днес местната фондация „Подари усмивка". Близо 100 деца на семейства в нужда по списък, оформен от отдел „Закрила на детето" в димитровградската социална дирекция от днес до 24 декември ще получат в домовете си подаръци, осигурени от фондацията.

Също от днес, но до 14 декември включително, в часовия интервал от 13 до 18 ч. на централния площад „България" в Димитровград ще бъде традиционният Рождествен благотворителен базар на „Подари усмивка". При лошо време той ще се пренесе във фоайето на бившия магазин „Детски свят", където е офисът й.

Утре- 13 декември, от 10 ч. в ОУ „Ал. Константинов" е обявено тържество за деца със специални образователни потребности. В същия час са и тържествата в следващите дни: на 14 декември в в ОДЗ "Пролет" и ЦДГ "Радост", на 15 декември в ОДЗ "Лилия", на 17 декември в детските градини в селата Добрич, Горски извор и Ябълково, на 18 декември в ОДЗ „Й. Чанкова" и ЦДГ - с. Черногорово, на 19 декември в Дневен център за деца с увреждания, ЦДГ „Синчец"- кв. Черноконево и ОДЗ „Звездица"- кв. Марийно, на 20 декември в ОДЗ „Д-р Теньо Стоилов"- град Меричлери. За 21 декември от 13 ч. е планирано раздаването на подаръци за деца от социалнослаби семейства в ОУ "Пейо Яворов", а на 24 декември от 18 ч. по традиция-подаръци от „Подари усмивка" ще има и за настанените в детското отделение на МБАЛ "Св. Екатерина".

С още информация чуйте председателят на фондация "Подари усмивка" Наталия Делчева в приложения файл.