Реал Мадрид с умопомрачителна оферта за Гарет Бейл
Реал Мадрид с умопомрачителна оферта за Гарет Бейл / Gulliver/Getty Images

Ръководството на Реал Мадрид вади умопомрачителната сума от 81 милиона паунда за звездата на Тотнъм Гарет Бейл, информира „Сън“. Според изданието, футболистът също е дал знак на „шпорите“, че иска да премине на „Сантяго Бернабеу“.

24-годишният играч вярва, че президентът на Тотнъм Даниел Леви ще приеме невероятната оферта.

Според испанското издание „Marca“, между Гарет Бейл и боса на английския клуб е възникнал спор. Уелският национал се е обърнал към президента с думите, че му е обещал трансфер, ако Тотнъм не успее да се класира за Шампионската лига.

Вчера се появиха информации, че лондончани нямат ни най-малко намерение да отстъпят и да продадат супезвездата. Управата на „шпорите“ смята, че цената на играча е 120 милиона евро, доста повече от последната оферта на Реал Мадрид.

Гарет Бейл е силно желан от испанския гранд и е основна трансферна цел на президента Флорнтино Перес. Нещо повече, запознати разкриват, че съществува принципна договорка между футболиста и боса на „балета“, според която бъдещият контракт на нападателя с Кралския клуб ще бъде за срок от 6 години, а годишната заплата на Бейл ще се равнява на 10 милиона евро.

От своя страна, мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш тази огромни надежди да задържи играча на „Уайт Харт Лейн“, тъй като това е най-добрият му футболист, който решава изхода на голяма част от мачовете на „шпорите“.