Поредна победа на футболистите на Болярово
Поредна победа на футболистите на Болярово / Общински пресцентър - Болярово

Напълно заслужена победа над ОФК „Елхово” отвоюваха боляровските футболисти. Първите в класирането футболисти от Елхово бяха без загуба до момента. Единствените без загуба все още остават „Ботев” – Болярово, които победиха всички отбори в челната тройка подред и продължават да бъдат изненадата на областната „А” група Ямбол.

Въпреки че гостите от ОФК „Елхово” поведоха в самото начало на първото полувреме на стадион „Граничар” – село Мамарчево, не след дълго Георги Христов изравни. Христов е новото попълнение в този сезон, но почти няма среща, в която да не отбележи поне един гол във вратата на противниците, коментират от общинския пресцентър в Болярово.

Десет минути след неговото попадение, последва това на друг наложил се като голмайстор от отбора на „Ботев” – младият Даниел Чолаков, с което резултатът за домакините стана 2:1. В самия край на второто полувреме отново Георги Христов отбеляза невероятен гол за 3:1.

Въпреки силното надмощие на домакините, в началото на второто полувреме, гостите успяха да отбележат още едно попадение, но то остана последно за тях. Въпреки че последните 15 минути и на двата тима се наложи да играят с 10 играчи, отново боляровци имаха надмощие. А в самият край на срещата, водещият голмайстор на боляровци Григор Петров не пропусна да отбележи гол в противниковата врата и в този мач. С неговото попадение „Ботев” – Болярово победи заслужено първите в класирането ОФК „Елхово” с 4:2.

Боляровци продължават уверено напред и дават сериозна заявка за челната тройка. Единствената пречка това да се случи засега е  слабият есенен полусезон. Водещите голмайстори Григор Петров и Георги Христов, след тази невероятна победа вече имат в актива си по 10 гола от този полусезон, а Г. Христов пристигна от по-престижната „В” едва в този полусезон. Общите попадения на Григор Петров след тази среща стават 18.