Скакалци превземат Летния театър
Скакалци превземат Летния театър / netinfo

На 28 юли, от 20.30 часа, феновете на „Комиците” и „Столичани в повече” ще срещнат своите любими актьори в хитовата постановка на Ст. Л. Костов – „Скакалци”, на сцената на Летния театър в старата столица.  

"Скакалци" е сред най-известните сатирични пиеси на най-изтъкнатия български комедиограф Ст.Л.Костов. Спектакълът е копродукция на продуцентска компания “Дрийм Тийм Прадакшънс” и Сатиричния театър “Алеко Константинов”. Постановката е на   режисьора Богдан Петканин със сценографията на Петьо Начев. В актьорския състав на „Скакалци” великотърновските зрители ще видят познатите лица от най-гледания български комедиен сериал “Столичани в повече” – Любо Нейков, Стоянка Мутафова, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Васил Драганов и Албена Павлова.

Сред актьорите в спектакъла са и Христина Апостолова, Десислава Бакърджиева, Маргарита Хлебарова, Август Попов, Петьо Петков-Шайбата и Димитър Рачков – Джуниър.

Билети за постановката са на стойност от 14 лв. и 18 лв. и се разпространяват в системата на Ticketpro и на място в ТИЦ „Царевград Търнов” във Велико Търново. На 27-ми юли на каса пред Летния театър в града също могат да бъдат закупени билети за представлението на 28-ми юли.