Продължава асфалтирането на завършените участъци по водния цикъл
Продължава асфалтирането на завършените участъци по водния цикъл / Община Сливен

Улица ”Г. С. Раковски” ще бъде проходима за движене през август, след като миналата седмица беше асфалтиран готовият участък от нея. „На последната среща между строителя, строителния надзор и екипа по управление на проекта беше констатирано, че към настоящия момент разкритите строителни площадки са изключително много, за което фирмата-изпълнител е поела ангажимента да увеличи работните групи по проекта и да концентрира усилията си основно около завършването и асфалтирането на готовите участъци” - съобщи зам.-кметът Румен Стоилов.

Тази седмица в централна градска част и в кв. „Комлука” са предвидени две нови площадки, на които ще се положи асфалт. Първата от тях се намира на ул. „Хан Аспарух”, в участъка между ул. „Асеновска” и ул. „Булаир”, а втората е на ул. „Великокняжевска”, в участъка между ул. „Михаил Чайковски” и ул. „Проф. Константин Иречек”.

В кв. „Клуцохор” ще се асфалтира бул. „Стефан Караджа”, в участъка между ул. „Радецки” и ул. „Георги Икономов”.

Продължава  асфалтирането на участъка от ул. „Ген. Столипин”, който се намира  между ул. „Дрин” и НАП – Сливен като първото полагане на асфалт вече е извършено.