Продължават дейностите по „Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен”
Продължават дейностите по „Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен” / община Сливен

Два са новите участъци в централна градска част и един в кв. „Комлука” в Сливен, по които тази седмица ще се открият нови строителни площадки, съобщиха от общинското ръководство.

Тази седмица в центъра ще се работи  по ул. „Ген. Столетов”, в участъка между ул. „Антим I” и ул. „Поп Богомил”, както и на ул. „Антим I”, в участъка между ул. „Ген. Столетов” и ул. „Капитан Мамарчев”, а в кв. „Комлука” по ул. „Димитър Пехливанов – Добрович”, в участъка между ул. „Поборническа” до бул. „Тракия”.

За асфалтиране тази седмица в централна градска част е предвидена ул. „Д-р Миркович”,  в участъка между  ул. „Джордж Уошбърн” и ул. „Павел Милюков” (Паспортна служба).

В кв. „Комлука” тази седмица ще се асфалтира ул. „Хан Аспарух”, в участъка между ул. „Асеновска” и ул. „Булаир” и ул. „Великокняжевска”, в участъка между ул. „Михаил Чайковски” и ул. „Проф. Константин Иречек”, а в кв. „Клуцохор” ще се асфалтира на ул. „Арх. Александър Йорданов”, в участъка между ул. „Хаджи Минка” и ул. „Попска”, както и по бул. „Стефан Караджа”, участъка между ул. „Радецки” и ул. „Георги Икономов”.