Фотоконкурс Хасково - място за спомени обяви общината
Фотоконкурс Хасково - място за спомени обяви общината / DarikNews, архив

Конкурс за фотография на тема “Хасково - място за спомени” обяви община Хасково. Крайният срок е до 17.00 ч. на 3 октомври тази година. Ще бъдат отличени и откупени 12 снимки, които ще бъдат включени в календара на община Хасково за 2015 г. 200 лв. е обявената стойност за всяка откупена фотография. За класираните на първите три места са предвидени парични награди: 500 лв. за I-во място, 300 лв. за II-ро място и 100 лв. за III-то място.

Фотографиите трябва да бъдат представени в деловодството на община Хасково, запечатани в плик с надпис “За конкурса “Хасково - място за спомени”, в който е поставен по-малък, също запечатан плик, съдържащ името на автора и координати за контакт с него, като задължително е той да посочи e-mail.

Изискванията за всяка от фотографиите са: да съдържа елементи от градския пейзаж и природните дадености на Хасково, разкриващи уникалната атмосфера на града; да бъде изкопирана на фотографска хартия; пълен размер на кадъра (без паспарту): до 20/30 см; наличен качествен файл на фотографията - JPG, TIF или SRF с минимален размер 3200/2400 пиксела. Всеки автор може да участва в конкурса максимум с 5 броя снимки.