Марек 2007 победи Велбъжд при юношите младша възраст и се стяга за турнир в Слънчев бряг
Марек 2007 победи Велбъжд при юношите младша възраст и се стяга за турнир в Слънчев бряг / Дарик- Кюстендил

Юношите младша възраст на "Велбъжд" и "Марек 2007" се срещнаха в контролна среща на стадион "Странджата" в Кюстендил. Дупничани показаха по- добра игра и заслужено победиха с 0:5. Голмайстори: Василен Станков- 2, Майкъл Георгиев, Михаил Йорданов и Роберто Иванов.
Треньор на юношите младша възраст на "Велбъжд" през този сезон ще бъде Йордан Йовчев, с помощник Иван Иванов и двамата футболисти от мъжкия тим, студенти в НСА.
Треньор на "Марек 2007" е Цветан Видински, като момчетата му ще играят на терена в село Крайници в първенството на Зона "Кюстендил-Перник", което започва на 13 септември.
"Започнахме подготовката си по- рано, защото ще участваме на силен турнир в Слънчев бряг, от 28 август до 1- ви септември. Очаквам двубои с "Левски", "Септември"- София, "Нефтохимик"- Бургас. За петък планираме проверка със "Славия" на наш терен", каза за Дарик Цветан Видински.
Футболисти на "Велбъжд" ще имат нови контролни срещи днес, от 10 ч. юношите старша възраст посрещат "ДИТ"- София, а след този мач започва и срещата на "Деца А", с треньор Мартин Йорданов с "ДИТ".