Преглед на регионалния печат на 20.08.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 20.08.2014 г. / netinfo

„Пак опашки и нерви пред Паспортна служба“ – водещото заглавие за „Екип 7“ днес. Ядосани и обезверени граждани стърчат в жегата часове, а понякога и дни наред – и всяко лято това се повтаря – констатира статията. „Филиалът обяви нов приемен изпит, има места за студенти“ – информира от първа страница „Екип 7“. От тази академична година ще има и магистърски програми по трите инженерни специалности. „1231 лева събраха млади доброволци за пострадалите в Мизия“ – съобщава на стр. 2 „Екип 7“. В разкрития пункт в БЧК в Разград продължава набирането на парични средства и пакетирани трайни храни.

„Стотици фенове в подкрепа на шампиона с автобуси и коли потеглиха от Разград за Румъния“ – водещата тема за „Гледища Днес“. „С панихида бе почетена паметта на убития пред 145 г. Атанас Попкръстев“ – разказва от първа страница „Гледища Днес“. Идеята на организаторите е лобното място на младежа, станал жертва в борбата за независима българска църква, да стане знаково за Разград. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, където водещото заглавие е „Обновени пътища, водоснабдителна мрежа и нови спортни площадки ще има в Лознишко“.

 

„Синият език дойде: 14 умрели животни“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Случаите са в 7 населени места, във и около фермите, в които са умрели овце, е извършена дезинфекция – съобщи директорът на Агенцията за безопасност на храните в Разград д-р Ибрахим Яхов. „РИК с двама говорители“ – информира от първа страница „Лудогорски вестник“. Те са избрани на първото работно заседание на комисията. „Лудогорец рухна в последните секунди, скандален рефер отряза „крилата“ на „орлите““ – заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“.