Още Diplomat-ични решения за всеки дом
Още Diplomat-ични решения за всеки дом / netinfo

 

 

 

Уредите за Дома с марка Diplomat - любимата марка за 2014 в категории: „Българска марка" и „Бяла техника" в потребителската класация „Любими марки" Ви дава още по-голям избор с новите модели, които пуска на пазара.

 

Сред уредите за кухня вече може да намерите черната гама малки кухненски помощници Bravissimo - тостер, цитрус-преса, пасатор, миксер и електрическа кана - стилни и модерни, подходящи и за най-претенциозния интериор.

Ново попълнение е и лесната за почистване скара с плоска и оребрена зона, която е с мощност 2000 W, терморегулатор и тавичка за мазнина.

За всички, които предпочитат да готвят на газ, е практичният газов котлон TERMOMAX, проектиран с две газови горелки и капак, който може да се използва и на открито.

Ако пък освен практични, искате да сте и модерни, изберете керамичния котлон Diplomat, който е с 10 степени на мощност - от 200 до 2000 W. Моделът е с термоустойчива керамична плоча, 180-минутен таймер, Touch-контрол, светлинен индикатор и защита за деца. Бързината и вкусната храна са гарантирани с него.

Очаквайте още нови продукти и в другите категории уреди за Дома на любимата Ви марка Diplomat...Скоро!

Изберете най-доброто и живейте Качествено - с уреди за Дома Diplomat! Търсете ги в магазините, където мислят за Вас и в онлайн магазина на Diplomat - store.diplomat.bg!