Кирил Добрев: Да пазим в сърцето си 15 септември,  знанието е в основата на всеки успех
Кирил Добрев: Да пазим в сърцето си 15 септември, знанието е в основата на всеки успех / netinfo

Водачът на листата на Коалиция "БСП лява България" Кирил Добрев излезе с поздравителен адрес по повод 15 септември.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от Кирил Добрев

кандидат за народен представител  от

Коалиция “БСП лява България“

Уважаеми учители, скъпи ученици, мили родители

15 септември е онзи  ден в годината, когато всеки  един от нас се вълнува и  неминуемо си спомня за училището – мястото, където с много обич и търпение, нашите учители са ни въвели в необятния свят на знанието!

Стремежът към знание и просвещение е една от най-ярките български национални ценности. Защото именно училището и българските учители са будителите на нашата нация, заради които днес ни има и се гордеем с произхода си!

Позволете ми в този празничен ден, да изразя своята признателност към учителите, които с толкова сили, постоянство, търпение и обич, възпитават най-младите граждани на нашата страна. Учителите, на които поверяваме нашето бъдеще! Бъдете здрави и все така неуморни в своето будителско дело!

Скъпи ученици, бъдете здрави, любознателни и щастливи!

Мили първокласници, които днес за първи път прекрачвате прага на своето училище, доверете се на вашите учители, защото те ще ви покажат един приказен свят. Училището е онова прекрасно място, където ще намерите отговори на вашите въпроси, ще откриете нови приятели, ще станете самостоятелни, знаещи и можещи!

Нека всички да пазим в сърцето си спомена за първия учебен ден – 15 септември, защото знанието е в основата на всеки успех!

На добър час!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!