Михаил Миков пристига за отбелязване на годишнина от септемврийското въстание
Михаил Миков пристига за отбелязване на годишнина от септемврийското въстание / Дарик Враца

Възпоменателен митинг по повод 91-години от Септемврийското антифашистко въстание -1923 година организира Общинската организация на БСП в Криводол. Поради лошото време събитието няма да е в местността Томин мост, а в читалището на Криводол.

Ще участват лидерът на БСП Михаил Миков, кандидатите за народни представители на „БСП лява България” от трите области – Враца, Видин и Монтана, общинските организации на БСП и коалиционните партньори. представители на Български антифашистки съюз, потомци на загиналите септемврийци, жители на съседните селища от общините  Монтана и Криводол.

Преди това от 11 часа Михаил Миков ще поднесе цветя пред паметника на Септемврийци в град Монтана, от 15.00 часа заедно с Георги Божинов- водач на листата на Коалиция „БСП лява България” за Врачанска област ще се срещнат със социалисти в град Бяла Слатина

От 19.00 часа лидерът на БСП ще бъде на предизборно събрание  в залата на  читалище „Развитие”- Враца, където ще бъде представена листата на коалицията  за Шести многомандатен Врачански избирателен район.

От 20.30 часа във Враца младите социалисти от трите области  - Враца, Видин и Монтана организират младежка дискотека.