Сръбската звезда Цеца Величкович за любовта, семейството и музиката
Сръбската звезда Цеца Величкович за любовта, семейството и музиката / Moko Solution

Сръбската попфолк звезда Цеца Величкович идва отново в България за концерт в столичната зала „Арена Армеец". Шоуто й ще бъде на 7 ноември, а цените на билетите са от 20 до 55 лева. Певицата обеща концертът в София да бъде най-голямото шоу, което е правила извън територията на Сърбия.

„В моите песни много често се пее за любов - за истинската любов, единствената любов... И може би именно това е посланието, което искам да изпратя до хората. Много държа на текстовете на песните, за мен са много важни и отделям голямо внимание на това", сподели Цеца.

Ето какво още разказа сръбската звезда в ексклузивно интервю за Dariknews.bg два месеца преди грандиозното й шоу в "Арена Армеец".

Повече от 10 пъти сте обявявана за певица на годината както в Сърбия, така в Република Сръбска, Черна гора, Македония и Словения. Неслучайно Ви наричат Балканската кралица. Каква е формулата да спечелиш сърцата на стотици хиляди фенове, но и по-важното толкова години да поддържаш тази искра да не угасва?

Музиката е моят живот. От 9-годишна съм на сцената и независимо дали е участие пред 10 човека или концерт на препълнен стадион, винаги давам всичко от себе си. Щастлива съм, че публиката го вижда и оценява. В живота няма случайни успехи, всичко съм постигнала с много труд и любов към музиката.

На какво ще заложите в шоуто - повече на добре познатите песни или на нови проекти?

Много се радвам, че последният ми издаден албум Poziv се прие така добре от моята публика. Хората много харесват песните, включени в него, затова и на 7 ноември ще представя някои от тях, както и много от най-обичаните мои хитове. В София ще дойда с 14 от най-добрите музиканти на Сърбия и заедно ще направим един наистина вълнуващ концерт за българските фенове.

Ще открехнете ли леко завесата на готвеното грандиозно шоу на 7 ноември в зала „Арена Армеец" и да издадете някоя от изненадите?

Ако ви отговоря на този въпрос, то тогава каква изненада ще бъде? (Смее се)

Сръбската звезда Цеца Величкович за любовта семейството и музиката
netinfo
Много български изпълнители правят кавъри на сръбски песни, има ли българска песен, която Вие бихте искали да изпеете?

Не познавам добре българските изпълнители и песните им, но съм сигурна, че има такава.

Преминахте през доста трудности в живота си, кое Ви дава сили? Вярвате ли в Бог?

Да, така е - що се отнася до личния ми живот, наистина преминах през много трудности. Имала съм много щастливи дни, изпълнени с радост и любов, но съм имала и много тежки моменти, най-тежкият от които е загубата на съпруга ми... За мое щастие обаче кариерата ми винаги е вървяла нагоре - от самото начало до днес. Хората ме обичат, харесват песните ми и идват на концертите ми. Това определено ме зарежда с много енергия и сила и ме мотивира да продължавам да пея за тях и да се раздавам... Да, вярвам в Бог и имам теория, че всеки човек носи своя кръст и той е точно толкова голям и тежък, колкото трябва.

Разбрахме, че режисьорът Гай Ричи е поискал да направи филм за Вас. Бихте ли се съгласили животът Ви да бъде описан във филм или книга?

За първи път чувам от вас за интерес от Гай Ричи... Иначе съм имала много предложения да разкажа историята на живота си и да го опишат в книга, да направят филм ... и това би било наистина една много, много интересна история.

Сръбската звезда Цеца Величкович за любовта семейството и музиката
netinfo
По какви нови проекти работите? С какво ще изненадате феновете си до края на годината?

С екипа ми издаваме албум на всеки две - две години и половина и в момента сме на финала на новия такъв.

Какво е посланието, което изпращате чрез музиката до феновете си?

В моите песни много често се пее за любов - за истинската любов, единствената любов... И може би именно това е посланието, което искам да изпратя до хората. Аз много държа на текстовете на песните, за мен са много важни и отделям голямо внимание на това. Сигурна съм и виждам, че хората ги чуват, харесват и усещат.

Изглеждате невероятно, колко време отделяте на ден за външния си вид? Имате ли любим дизайнер?

Благодаря! За всяка една жена е много важно как изглежда, за един изпълнител - още повече. Затова колкото и ангажименти да имам, се старая да отделям достатъчно време за това, за да изглеждам добре и да се чувствам така. Не робувам на определени марки, за мен всяка една дреха може да бъде красива, стига да бъде облечена от правилния човек.

Има ли нещо, което бихте искали да промените в характера си?

Може би има неща, които не харесвам у себе си, но не знам дали трябва да ги променя. Аз съм такава, каквато съм.

Описвате брака си с Аркан като приказка. Каква е силата и цената на истинската любов?

За мен бракът е институция и аз вярвам дълбоко в него. За мен любовта и връзката с един човек са едно от най-висшите и важни неща в живота. Когато между двама души има хармония, разбирателство, безгранична любов, тогава всичко е толкова хубаво, че тези чувства нямат цена, те са безценни.

Сръбската звезда Цеца Величкович за любовта семейството и музиката
netinfo
Имате две деца, поощрявате ли ги да навлязат в сферата на шоубизнеса или бихте искали по-различно бъдеще за тях?

Децата ми са прекрасни, както и да решат да се реализират в живота си, аз ще бъда до тях и ще ги подкрепям в техните решения.

Кои са ценностите, на които държите?

Любов, всеотдайност, силна воля, упоритост...

Имате ли си талисман или някакъв ритуал, който изпълнявате задължително преди участие?

Не, не съм суеверна. Моят талисман е моята публика!

Медийният интерес към Вас е огромен. Въпреки това има ли нещо, което искате Вашите фенове да знаят за Вас, но поради една или друга причина посланието не е стигнало до тях?

Мисля че съм говорила много, дала съм хиляди интервюта, задавали са ми много и всякакви въпроси - на някои съм отговаряла, на други не... но това, което искам да кажа на публиката, го правя чрез песните си и се радвам, че те го чуват.

Пожелайте нещо на феновете Ви в България, които Ви очакват с голямо нетърпение през ноември?

Пожелавам на всички мои фенове в България, да имат много радост и любов всеки ден. Ще се видим в София на 7 ноември!