Кандидатите от БСП лява България в Стражица и Златарица: Лявата политика е насочена към 90% от българите
Кандидатите от БСП лява България в Стражица и Златарица: Лявата политика е насочена към 90% от българите / снимка: Пресцентър БСП

Лявата политика е насочена към 90% от българските граждани. Тези, които имат нужда от подкрепа, най-бедните хора и хората от средната класа, младежите, майките, пенсионерите, хората на труда. Затова сред основните задачи за нас през следващия мандат са продължаване размразяването на социалните плащания, разкриването на нови работни места и осигуряването на енергийни помощи за нуждаещите се.

С тези думи Мариана Бояджиева, водач на листата на коалиция „БСП лява България“ се обърна към жителите на Стражица и Златарица по време на заключителните предизборни срещи в двете общини. Заедно с нея на сцените в двата града се качиха и кандидатите от листата на коалицията. Акценти в техните финални обръщения към присъстващите бяха свързани с политиките по енергетика, инфраструктура, здравеопазване, опазването на културното наследство и социалната дейност, инициирани успешно от правителството на Пламен Орешарски, които ще бъдат продължени в бъдещия мандат от „БСП лява България“.

„Да се омаловажава  доказано свършената от нас работа не е редно. Догодина предстоят местни избори и всички наши опоненти в настоящата кампания се опитват да привлекат на своя страна стойността на реализираните проекти. Фактите са неоспорими. През тези 14 месеца ние успяхме да започнем видима промяна в почти всички сектори и хората знаят кой е нейният автор“, каза инж.Георги Рачев.

В подкрепа на кандидатите от коалиция „БСП лява България“ в Златарица дойде и кметът на свищовското с.Царевец Генчо Генчев.

„Листата на „БСП лява България“ е изградена от хора от народа, които ще работят за народа. Радвам се, че в нея има много млади хора. Ние, младите, доказахме с действията си в различни сфери, че има какво да дадем на нашата област. От години не бе предоставяна такава сума от миналите правителства за Свищов, както при управлението на Пламен Орешарски. За първи път бе отпусната и целева помощ на читалища в региона“, каза на финала на срещата в Златарица кметът Генчев.