Солидна подкрепа за Кирил Добрев заявиха бившите стопански ръководители в Габрово
Солидна подкрепа за Кирил Добрев заявиха бившите стопански ръководители в Габрово / БСП - Габрово

Солидната си подкрепа за водача на листата на “БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ” в Габрово Кирил Добрев, заявиха бившите стопански ръководители в града. Срещата бе по инициатива на бившите директори на заводи и предприятия в Габрово, които дълги години са били основни работодатели в региона.

Сред присъстващите на срещата с кандидатите за народни представители Кирил Добрев и Николай Григоров, бяха бившият директор на завод “Болшевик” - Христо Рохлев, на комбинат “Буря” – Дончо Беров, на фабрика “Петко Денев” - Иван Филипов, на промишлена електроника и бивш ректор на ТУ - Габрово – проф. Тодор Тодоров, на комбината по телферостроене – Пеньо Рачев, на вълнено-текстилния комбинат “Георги Генев” – Цоньо Цонев, на комбината по строителство – Илия Илиев, на предприятието за хидропластична обработка на материалите – Георги Костов, на предприятие “Благоустройство и комунално стопанство” - Стефан Русев, на “Спортни имоти” - Людмил Добрев.

Открита и ползотворна дискусия проведоха бившите стопански ръководители в Габрово с водача на листата на социалистите Кирил Добрев. Те настояха за разкриването на нови работни места както за мъже, така и за жени, и за по-добра подготовка на кадри особено за металообработването, машиностроенето и текстилната промишленост. Бившите стопански ръководители поискаха също по-активно участие на БСП при формиране на държавната политика, касаеща развитието на стратегическите отрасли на икономиката. Според бившите директори на водещи предприятия в Габрово, направеното от БСП по отношение на икономиката е важно и правилно, но е необходимо тази политика да продължи. “Габрово винаги е бил индустриален град и нашето желание е да възвърне своите позиции”, категорични бяха присъстващите на срещата, които се обединиха около позицията, че именно кандидатът за народен представител Кирил Добрев и листата на “БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ” са правилният избор за област Габрово.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!