„Атака има над 5% подкрепа според социолози и със сигурност влиза в Народното събрание
„Атака има над 5% подкрепа според социолози и със сигурност влиза в Народното събрание / netinfo

Над 1000 човека са посрещнали в Благоевград лидера на „Атака" Волен Сидеров, съобщават от партийния пресцентър. Пред тях той е очертал две важни задачи пред „Атака" - националният митинг-протест пред Министерски съвет и ДКЕВР в последния септемврийски ден срещу увеличението на тока и недопускането мутрите да се върнат на власт на 5 октомври.

„На 5-ти октомври целта е да спрем мутрите да се върнат отново на власт. Спряхме ги 2013-та година, знаете много добре, че „Атака" изяде много бой, но ги спряхме да се върнат на власт. И това беше историческа заслуга на „Атака" и на никой друг. Ние спряхме връщането на герберите на власт 2013-та година и това е заслуга към България", е заявил Сидеров.

Той е подчертал, че според последните социологически изследвания „Атака" има 5% и социолозите вече не могат да скрият покачването на резултата. Така е било и 2005 г., се казва в съобщението.

„Никой не говореше за „Атака" и изведнъж последните 3-4 дни преди изборите започнаха да изстрелват резултати, че ние влизаме. Сега е същото", е допълнил националистът.

Атака" има над 5 подкрепа според социолози и със сигурност влиза в Народното събрание
netinfo
Лидерът на „Атака" е бил категоричен, че протестите на партията срещу повишението на цената на тока са последователна битка, защото пазарната логика показва, че токът не трябва да поскъпва. Той е посочил какво трябва да се направи - да се върнат ЕРП-тата в български ръце, да се прекратят договорите с американските централи и ВЕИ-тата.

Лидерът на националистите е обърнал внимание, че безверието и апатията на народа са се превърнали в отвращение от политиката и основата вина е на медиите, защото представят политиците в лоша светлина, се казва в съобщението.

Политиката засяга всички хора и те трябва да бъдат окуражавани, а не обезверявани, е казал Сидеров. Той е заявил, че „Атака" дава кураж на българите още от създаването си и той ще бъде в политиката, защото хората имат нужда от куража и надеждата, която им дава.

Атака" има над 5 подкрепа според социолози и със сигурност влиза в Народното събрание
netinfo

„Ние сме националните герои, които показваме пътя. Това не са силни думи. Положението днес също е толкова блатно и тежко, колкото през турското робство и сега ние трябва да покажем, че има път за освобождаване от колониалното робство и този път е по силите на българския народ. Все още можем, затова трябва да го направим. Длъжни сме да го направим в името на България", е завършил Сидеров.

АТАКА е №11 в интегралната бюлетина!