Лудогорец срещу Реал Мадрид в мач за историята
Лудогорец срещу Реал Мадрид в мач за историята / Радка Минчева, архив

Лудогорец приема Реал Мадрид в среща от 2-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига в група В.

От 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" българският шампион ще направи всичко по силите си, за да се представи успешно срещу актуалния носител на трофея.

Италианският наставник на "белия балет" Карло Анчелоти отдаде необходимото уважение към българския си съперник, а на терена се очаква да излязат всички най-добри футболисти на Реал.

Вероятно на вратата ще застане Икер Касияс, в защитата ще оперират Марсело, Рамос, Варан и Карвахал. В средната линия Модрич, Кроос, Бейл, Хамес Родригес и Роналдо, а атаката ще се води от Карим Бензема.

Георги Дерменджиев ще разположи на вратата Владислав Стоянов, в отбраната се очаква да започнат Кайсара, Минев, Моци и Александър Александров. В халфовата линия Дяков, Анисе, Марселиньо, Михаил Александров, Дани Абало, а атаката ще се води от Хамза. Наставникът изрази мнение, че тимът му няма от какво да се притеснява, но отчете факта, че Реал е "галактически" тим.

Главен съдия ще е Крейг Томпсън от Шотландия.

След изиграването на първите срещи Лудогорец е без точков актив след поражението в Ливърпул с 1:2, а Реал разби Базел с 5:1.

Какъвто и да бъде изходът тази вечер срещата си заслужава, а футболът ще спечели нови фенове.

Срещата може да проследите на живо в Gong.bg, както и по Дарик радио.