Старшата на Велбъжд с важен успех в Панагюрище
Старшата на Велбъжд с важен успех в Панагюрище / Дарик Нюз,архив

Важна победа, за самочувствие и престиж постигнаха юношите старша възраст на "Велбъжд" в Югозападната зона. Те спечелиха трите точки като гост на "Оборище" в Панагюрище с 1:2.
Домакините повеждат с гол в 60 мин., след перфектно изпълнен пряк свободен удар. Бърза реакция от страна на футболистите на "Велбъжд" и изравнителен гол на Алекс Михалков в 62 мин. Попадението за победата вкара Георги Стоев от пряк свободен удар.
"Първото полувреме футболистите се подведоха по начина на игра на домакините, но през втората част доминирахме напълно и това 2:1 бе вай- малкото, с което можехме да победим. Имам бас, че ще оправим отрицателната ни голова разлика, сега се надявам на убедителна домакинска победа в следващия кръг", заяви старши треньорът Йордан Йовчев за Дарик радио. "Велбъжд" посрещат на 24 октомври "Оскар ЕЛ".
Другите резултати от 7 кръг: "Оскар ЕЛ"- "Миньор" 1:2; "Пирин"- "София 2010" 1:0; "Локомотив" София- "Витоша" Бистрица 1:1; "Левски"- "Вихрен" 4:1 и "Конелиано"- ЦСКА 0:5.
Лидер в класирането е "Миньор"- Перник с 19 т., пред ЦСКА с 16 и "София 2010" с 14 т. Следват: "Пирин"- 12; "Левски"- 11; "Вихрен"- 9; "Септември" и "Велбъжд" с по 8 т.; "Витоша" и "Локомотив" с по 7 т., "Оскар ЕЛ"- 4 т., "Конелиано"- 3 т. и "Оборище"- 0 точки.