Асфалтират нови участъци в Сливен
Асфалтират нови участъци в Сливен / Община Сливен

Интегрираният проект за воден цикъл на град Сливен трябва да бъде напълно завършен в края на пролетта на 2015 година, съобщи днес кметът на Сливен Кольо Милев като допълни, че до края  на годината ще продължат и разплащанията по проекта.

Тази седмица строителни работи по водния цикъл ще се извършат само в кв. „Комлука”, където ще се работи по четири нови строителни площадки, каза заместник-кметът Румен Стоилов.

Първите два участъка в квартала се намират на ул. „Асеновска” от ул. „Сан Стефано” до ул. „Оборище”, както и от ул. „Сан Стефано” до ул. „Хан Аспарух”. Вторите два участъка са на ул. „Сан Стефано” от ул. „Асеновска” до ул. „Булаир” и на ул. „Стефан Егаров” по двете пресечки на ул. „Шипка” /от ул. „Шипка” до ул. „Шипка”/.

Тази седмица асфалт ще бъде положен по улиците, които останаха от предходната седмица.

В центъра това е ул. „Ген. Столетов”, в участъка от ул. “Антим I” до ул. „Поп Богомил”. В кв. „Комлука” това са ул. „Димитър Пехливанов- Добрович”, в участъка между ул. „Поборническа” и  бул. „Тракия” заедно с трите прилежащи тупика, а също така и по ул. „Оборище”, в участъка  от ул. „Асеновска” до ул. „Работническа”.