Кметът Драгомир Николов връчи наградите в конкурса “Красив дом, уютен двор”
Кметът Драгомир Николов връчи наградите в конкурса “Красив дом, уютен двор” / Община Трявна

Kметът на Трявна инж. Драгомир Николов връчи наградите на победителите в конкурса “Красив дом, уютен двор”. Инициативата се провежда ежегодно в общината, като тази година комисията номинира дворни места и имоти за награди. Наградени бяха собственици на имоти в  отделните категории  - имот  в гр. Трявна, имот в гр. Плачковци, селска къща и добро поддържано междублоково пространство. Победителите в конкурса за 2014 г. са: За град Трявна:

Първо място се дава за жилищна сграда и двор в кв. "Стояновци" №58, собственост на Галина и Николай Даскалови. Те вземат приза за много добре поддържан двор, зелената площ около къщата, където има изобилие от цветя и поддържани храсти.

Второ място е присъдено за жилищна сграда и двор на ул. "Васил Априлов" №10. Собственици са Йонка Иванова, Надя Вълчанова и Валентин Иванов.

Трето място - жилищна сграда и двор на ул. "Стара планина" №113, собственост на Стоян Иванов Стоянов.

За добре поддържано междублоково пространство в град Трявна е класирана градина, намираща се на ул. "Осми мар"т №15-№17, поддържана от Денка и Цаньо Петрови, Денчо и Маргарита Дамянови, Иринка и Петър Иванови  и Невяна Желева.

За град Плачковци жилищна сграда и двор на улица ”Стара планина” №64, собственост на Иванка Колева, за отлично поддържан  двор, зелени площи, за изобилие от добре аранжирани цветя и декоративни елементи.

В категорията селска къща класирането е следното:

Първо място - имот в село Глутници, общ. Трявна, собственост на Ваня Колева за добре поддържана къща и цялото дворно пространство със зелена площ, огради, саксии с цветя и други градински елементи.

Второ място - жилищна сграда и двор в с. Драгневци, кметство Плачковци, собственост на Милко Момчев и Денчо Петров

Трето място - жилищна сграда и двор в с.Бангейци, собственост на Геновева Петрова Янкова

Инж. Драгомир Николов лично връчи грамоти и парични награди на отличените, като им пожела все така с любов да поддържат имотите си за пример на своите съграждани. Кметът  изрази увереност , че ако всички поддържат своите домове по този начин, общината ни ще изглежда още по-привлекателна.

Кметът Драгомир Николов връчи наградите в конкурса Красив дом, уютен двор
netinfo

Кметът Драгомир Николов връчи наградите в конкурса Красив дом, уютен двор
netinfo

Кметът Драгомир Николов връчи наградите в конкурса Красив дом, уютен двор
netinfo

Кметът Драгомир Николов връчи наградите в конкурса Красив дом, уютен двор
netinfo