Проходимостта на невъзстановените участъци в обхвата водния проект се контролира ежедневно
Проходимостта на невъзстановените участъци в обхвата водния проект се контролира ежедневно / DarikNews.bg, архив

Всички невъзстановени с асфалтова настилка участъци, в обхвата на изпълнението на линейната част от проекта за водния цикъл на гр. Габрово, периодично се проверяват и при необходимост се заравняват и донасипват с инертен материал, с цел осигуряване на оптимална проходимост. Това съобщават от екипа на проекта.

Поради нетрайния характер на този тип временни настилки и продължаващите валежи на територията на общината, тези дейности ще бъдат извършвани до пълното възстановяване на настилките с асфалт.

Община Габрово апелира за повишено внимание на участниците в движението, преминаващи в участъци, в които се извършват строителни дейности и благодари на всички граждани, своевременно подали сигнали във връзка с изпълнението на проекта.

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Проходимостта на невъзстановените участъци в обхвата водния проект се контролира ежедневно
netinfo

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

 

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.