Преглед на регионалния печат на 24.10.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 24.10.2014 г. / netinfo

„Откраднаха кучетата на Румен Колев, намериха ги у Басарков“ – водещата тема за „Екип 7“. Скъпите четириноги са търсачи на трюфели, новият им „стопанин“ е арестуван – разказва статията. „БСП-Разград скочи на „сивите кардинали“ на „Позитано“20“ - информира от първа страница „Екип 7“. В декларацията на общинската организация на социалистите се настоява за отстраняването на апаратчиците, виновни за тежката загуба на 5 октомври. „Д-р Илиян Драмалиев пожела успех на новите депутати“ – заглавие от стр. 3 на „Екип 7“. Д-р валентин Василев, Ахмед Ахмедов, д-р Хасан Адемов и Гюнай Хюсмен декларираха готовност да работят за благото на България и Лудогорието – разказва статията.

„Заловиха крадеца на три кокешпаньолчета, обучени да открива трюфели“ – водещата тема и за „Гледища Днес“. „Мистика и реалност в едно ще видим в неделя на римски военен лагер-сбор на Абритус“ – анонсира на стр. 6 „Гледища Днес“. Промоционалната атракция ще ни разкрие големите възможности на археологическия резерват за туризъм и културни събития с гладиаторски боеве, римска сватба, огнено шоу. „26 училища с 228 групи са изявили желание да работят по проект „Успех“ – съобщава на стр. 7 „Гледища Днес“. Началникът на РИО-Разград Живка Димитрова е участвала в работна среща по проекта – разказва статията.

 

„Лудогорец с първа победа в Шампионска лига“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Статията разказва са мача на орлите с „Базел“ в сряда. „Два язовира са пълни на 80%, а трябва на 50%“ – съобщава от стр. 1 „Лудогорски вестник“. Това е установила проверка на Междуведомствена комисия за обследване на техническото и експлоатационното състояние на водните обекти и проводимостта на речните корита в област Разград. “Депутати, кметове и областен управител ще се събират всеки месец“ – съобщава на стр. 1 „Лудогорски вестник“. Представителите на различните власти ще обсъждат проблемите на хората от Лудогорието и ще търсят начини за разрешаването им“.