Преглед на регионалния печат на 31.10.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 31.10.2014 г. / netinfo

„Упорити, но непотвърдени слухове за съкращения в „Тракция“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. В понеделник областният председател на КНСБ ще отиде в предприятието – уточнява статията. „Стартира вторият Национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“ – заглавие от стр. 3 в „Гледища Днес“. Срокът за представяне на творбите е 15 май 2015 г. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Исперихски вести“, където водещото заглавие е „Нова находка в ИАР“Сборяново“ – богато погребение и златни дарове!“.

„Рицарсикят замък на Пчелина се сдоби и с 12 декара гори“ – водещото заглавие за „Екип 7“. Базата на Ордена на тамплиерите в Разград, която е на мястото на бившия ресторант „Колибите“ става още по-разкошна – разказва статията. „839 семейства получиха еднократна помощ за първокласници“ – пише „Екип 7“ на стр. 3. В случай, че детето е записано, но не е постъпило в училище, настойниците трябва да възстановят полученото подпомагане в размер на 250 лева. „Множество сигнали в КНСБ за стрес на работното място“ – заглавие от стр. 7 в „Екип 7“. Проучване на синдикалистите сочи, че хората се жалват от удължено работно време и натоварване, както и от липса на подкрепа от страна на колегите или ръководителите при изпълнение на задълженията им.

 

„Ефективна присъда за шофьор, убил приятел при катастрофа“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Илкер Мехмед от Беловец ще изтърпи присъдата си в затворническо общежитие от открит тип. „И тази година атрактивен Хелоуин в ГПЧЕ“ – заглавие от първа страница в „Лудогорски вестник“. Осмокласниците се маскираха, жури от трима Зоровци оценяваше най-добрите костюми. „Хванаха 36 шофьори да карат с превишена скорост“ – пише още на първа страница „Лудогорски вестник“. Това сочат резултатите от полицейската акция „Сигурни пътища“.