Съдействие за изход от бедността и намиране на работа потърсиха в приемната на Васил Антонов
Съдействие за изход от бедността и намиране на работа потърсиха в приемната на Васил Антонов / dariknews.archive

Голям интерес проявиха плевенчани към приемната на народния представител от коалиция "БСП-Лява България" в 43 -то народно събрание Васил Антонов, която се проведе на 10 ноември 2014 г. в Плевен. За по-малко от два часа бяха изслушани проблемите на почти 15 човека, съобщиха от пресцентъра на Областния съвет на БСП-Плевен.

Голяма част от въпросите, които гражданите поставиха, бяха свързани с търсене на изход от бедността и съдействие за намиране на работа на безработни лица. Някои от посетителите на приемната отправиха молба за подпомагане за издаване на книги, свързани с Плевен и неговата история, а други за съдействие за решаване на проблеми и подкрепа дейността на читалищни и църковни настоятелства в различни населени места в Областта.

Потърсена беше подкрепата на народния представител и за решаване на въпроси на сдружение „Артилерия" и съюза на тракийските дружества в България.

Сред чакащите имаше и членове на БСП, дошли лично да поздравят Васил Антонов за избирането му като техен народен представител.