БСП вече гледа по-различен начин на младите хора
БСП вече гледа по-различен начин на младите хора / Младежко обединение БСП Стара Загора

Младежкото обединение на БСП в Стара Загора проведе отчетно - изборно събрание. По време на заседанието бяха избрани двама делегати за общинската конференция на БСП на 29 ноември. Това са Даниела Лекина и Калоян Бинев, каза за Дарик общинският председател на младежкото обединение Диана Михалева.

„По време на събранието беше увеличен съставът на Оперативното бюро. Целта е всяка наша инициатива и всеки важен въпрос да се коментира от по-широк кръг хора. В състава влизат млади хова, които активно работят за каузата на БСП", коментира Михалева.

Към момента в младежкото обединение членуват 74 души до 35-годишна възраст.

„Приоритет за нас е повече млади хора да влязат в обединението. По този начин те ще могат да дават своите идеи как да направим нашата община по-приятно място за живеене и да се борим с проблемите на местно ниво", допълни Диана Михалева.

Тя е категорична, че БСП вече гледа по друг начин на младите хора. Има чуваемост, а рамката от преди една година е разчупена.

Младежите от БСП планират много скоро да се проведе спортна демонстрация по джудо на новата настилка, дарена от народния представител в 43 НС Драгомир Стойнев. Предстоят и коледно-новогодишни инициативи с благотворителна цел.