Остава в сила временната промяна в организацията на движението за кв. „Каргон”
Остава в сила временната промяна в организацията на движението за кв. „Каргон” / Dariknews, Архив

Промяната в движението на автомобили и в маршрута на автобусите на градския транспорт, обслужващи кв. „Каргон” в Ямбол се удължава с още седем дни, считано от 1 декември .

Мярката се налага във връзка с продължаващите дейности по реконструкцията на ул. „Индже войвода” и по Лот 1 на проекта за водния цикъл: „Разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол”.

Съгласно направената временна промяна в организацията на движението автобусите по линии №2, №13 и №25 в посока към кв. „Каргон” минават от ул.„Николай Петрини” по ул. „Русе” (по Биков мост), след това завиват по ул. „Георги Гарабчи Войвода” към ул. „Индже Войвода”.

Движението продължават по ул. „Атанас Кратунов”(еднопосочна). След това продължава в посока кв. „Златен рог” крайречен път, след това по ул. „Дружба” и от там по маршрута си. Временни спирки са обособени на следните места: на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Жеко Андреев”; на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Ивайло”; на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Свети Георги”; на спирка „Златен рог 1” и спирка „Златен рог 2”.