Мая Манолова: Няма да цепя БСП
Мая Манолова: Няма да цепя БСП / Дарик- Кюстендил,архив

Мая Манолова от БСП Лява България ще бъде заместник- председател на Комисията по правни въпроси в Народното събрание. Комисията ще бъде ръководена от Данаил Кирилов от ГЕРБ, негови заместници ще са още Десислава Атанасова от ГЕРБ и Четин Казак от ДПС. Това е единствената комисия, където ще участва Мая Манолова.
Като председател на Контролната комисия в БСП, тя продължава обиколката си в страната, днес и предстоят срещи с общинската структура в Стара Загора.
"Срещите са ми свързани с преброяването в БСП, идеята за електронно членство и събирането на членския внос. По време на разговорите ми с общинските председатели и председатели на контролни комисии по места не поставям въпроса за предложения от мен вътрешно- партиен референдум. В тази посока подготвям документ до Националния съвет, за да предизвикам дискусия и да потърсим отговори на въпросите- Каква партия ще бъде БСП?; Как ще спечелим местните избори следващата година?; Как да помогнем страната да излезе от кризата? Идеята да сме незаобиколим фактор не е достатъчна", коментира пред Дарик- Кюстендил Мая Манолова.
Манолова беше категорична- "Няма да цепя БСП. Никога няма да работя срещу партията. Аз съм това, което съм благодарение на БСП и кюстендилската организация. Време е за безкористна работа за партията".