Община Враца – с пълна информация за санирането, кани на среща домоуправители
Община Враца – с пълна информация за санирането, кани на среща домоуправители / Дарик Враца

Oт днес 28.01.2015 г. на официалния сайт на Община Враца в нарочно създаден банер „Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради” е публикувана актуалната и окончателна  информация за Програмата.

Можете да се запознаете с Методическите указания за кандидатстване, издадени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, с образците на всички документи и презентацията на министър Лиляна Павлова.

По този повод кметът на Общината инж. Николай Иванов кани домоуправителите на жилищни сгради, проявяващи интерес към Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради на информационна среща на 02 февруари ( понеделник), от 17:00 часа, в залата на 3 етаж в сградата на общината.

 

На срещата ще присъства и екипа за изпълнение на Програмата, за да Ви запознае с Методическите указания на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и стъпките, които заедно трябва да извървим, за да направим нашите домове по-топли, уютни и красиви, с нов и модерен облик!