Проститутки подкрепиха Хилари Клинтън
Проститутки подкрепиха Хилари Клинтън / снимка: Guliver/Getty Images

Жрици на любовта застанаха зад Хилари Клинтън, която вече обяви, че ще се кандидатира отново за президентския пост.

Става дума за труженички на плътта в заведението Moonlight Bunny Ranch, щата Невада. Те организираха кампания под надслова „Проститутки за Хилари”. Те обясниха, че са благодарни на бившата първа лейди и бивша ръководителка на американската дипломация за проведените с нейно участие реформи в сферата на здравеопазването. Това позволи на секс труженичките да получат същата помощ, както и всички останали данъкоплатци. Те казаха също, че харесват възгледите на Хилари Клинтън за външната политика.

The Bunny Ranch развлича клиентите от цял свят и момичетата високо уважават онази жена, която е способна да подчини мъжете, представляващи деспотичните култури, гласи сайтът на кампанията в подкрепа на Хилари.

Проститутките от същото заведение са поклоннички и на Бил Клинтън. Именно те хванаха 68-годишния съпруг на Хилари на едно благотворително мероприятие и го уговориха да се щракне с тях.

На 13 април Хилари Клинтън обяви, че ще участва в президентската надпревара. Ако финишира първа, тя ще бъде първата жена президент на САЩ.

Източник: БГНЕС