Българин вилнее с 333 км/ч по двулентов път (ВИДЕО)
Българин вилнее с 333 км/ч по двулентов път (ВИДЕО) / screenshot/vbox7.com

За скандално видео, на което се вижда, че шофьорът кара с 333 км/ч, алармира потребител на NovaNews.bg.

На скоростомера обаче разбивки има само до и без това забранената за непрофесионалисти скорост от 320 км/ч.

С 250 км/ч по пътя София - Пловдив (ВИДЕО)

„Предлагам на Вашето внимание един клип отпреди няколко години, на който ясно се вижда как българин вдига над 330 км/ч. На двупосочен път! (дори не е магистрала) От името на автора и другите качени от него клипове изглежда, че става въпрос за сина на отвлечения през 2009 г. Киро Киров", пише зрителят на Нова.

Клипът наистина е публикуван от името на Ivan Kirov, макар все още да не е потвърдено дали профилът е на сина на известния български бизнесмен, отвлечен през 2009 г. Наследникът на голямата българска предприемаческа фамилия тогава стана известен с кампанията по освобождаване на баща си чрез събиране на подкуп в кеш и участията си в медиите.

В YouTube профила си Иван Киров Киров пише, че видеото е направено от него, специално за „онези, които не ми вярваха".

„Заснех това видео за всички, които не вярваха, че първото ми видео беше истинско! Сега можете да видите ясно, че автомобилът не е на никакъв щанд, а на нормален публичен път! За съжаление, през двата дни, когато се опитвах да снимам, имаше силен насрещен вятър, което прави ускорението малко по-тромаво, а и има натоварен трафик!", пише Иван Киров в канала си в мрежата за видеосподеляне.

Също така намеква, че след първото видео хората си мислели, че е набивал спирачките от максималната скорост, но този път наистина го е направил. „Така че в това клипче аз наистина удрям спирачките при 333 км/ч, така че можете да видите как влизат в действие новите керамични спирачки на Audi", пише той. След това се хвали с нов фотоапарат, който позволява да заснеме с максимална точност и качество „рекордите" на поредния „стрийтрейсър" от социалните мрежи.

Източник: Novanews.bg