Председателят на МО на БСП инж.Марио Ташев се оттегля от поста
Председателят на МО на БСП инж.Марио Ташев се оттегля от поста / Личен архив

Председателят на МО на БСП - Кюстендил инж. Марио Ташев подаде оставка от заемания пост. Основният мотив за решението са професионални ангажименти и прекалената натовареност свързана с тях.
„Бих искал да благодаря на всички, с които работихме заедно през последните години за доверието, което получавах да водя младежката организация. Отчитам като голям успех за периода си като председател подмладяването на организацията и включването на голямата част млади хора в активния политически живот. Поради професионални ангажименти нямам възможност да отделям необходимото време на БСП - партията, в която съм израснал и която ми е дала и продължава да ми дава много, реших да подам оставка. Взех решението трудно, след дълги размисли, защото за мен партията е над всичко, но смятам, че новият председател трябва да живее и работи в Кюстендил.

Председателят на МО на БСП инж.Марио Ташев се оттегля от поста
netinfo

Категорично заявявам, че оставам част от екипа на г-жа Манолова и г-н Каракашки и член на Националния съвет на МО на БСП. Ще помагам на следващия председател за развиване и утвърждаване на организацията като единствената реално работеща в Кюстендил", заяви инж. Марио Ташев .
Той подкрепя и идеята на Мая Манолова за подреждане на листата за общински съветници по азбучен ред, защото по този начин всеки един от кандидатите трябва чрез качества компетентност да спечели доверието на хората, а не да се крие за партийни решения при подредбата на листите.

Председателят на МО на БСП инж.Марио Ташев се оттегля от поста
netinfo