Гимназия „Златна нива създава Платформа за електронно обучение
Гимназия „Златна нива създава Платформа за електронно обучение / netinfo

Гимназия Златна нива" създава "Платформа за електронно обучение"
netinfo
Вече 3 месеца активно се работи по създаването на Платформата за електронно обучение, която се изгражда в полза на ПГСС „ Златна нива" гр. Айтос, партньор по проект BG051PO001-4.1.05-0171и бенифициент на Проекта " Сдружение за насърчаване на заетостта" гр. Карнобат.

На 7.04.2015г в гр. Карнобат бе проведена процедура по публична покана съгласно ПМС 118/ 2014г за избор на Фирма за изработване на Платформата за електронно обучение. Дейността се реализира към Оперативна програма " Развитие на човешките ресурси" и към Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-4.1.05 " Образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства" .
В процедурата участваха 3 фирми: „Колцен" ЕООД, " НИТ- Нови Интернеттехнологии" ЕООД и „ Едимит Експорт Импорт" ООД.

Процедурата по Публичната покана беше спечелена от „ Колцен" ЕООД на база „ най- ниска предложена цена".

Фирма „ Колцен" ЕООД е специализирана в предоставянето на услуги в сферата на информационните технологии и социалното развитие на регионите в Република България.
Работила е по редица проекти за изработка на портали за електронно обучение, фирмени уеб сайтове с адаптивен уеб дизайн / за декстоп компютри, таблети и мобилни телефони/ , изработка на сайтове за интернет търговия- потребителска кошница, онлайн разплащане, административен панел за контрол на съдържанието; оптимизация и преработка на съществуващи уеб сайтове; създаване на допълнителни приложения към същестуващ софтуер.

Фирмата успешно е приключила проекти за проучвания и изготвяне на аналитични материали и стратегии, между които" Стратегия за интегрирано развитие на човешките ресурси в транс- граничния регион Бургас/ България- Лозенград/ Турция"; „ Стратегия за местно икономическо развитие на община Ковачевци"; учебни програми и
провеждане на мотивационни обучения за безработни лица от Благоевградска област.
След избора на фирма „ Колцен " ЕООД за изпълнител на Платформата за електронно обучение започна сканирането и качването на учебници, учебни материали, тестове и мултимедийни уроци по професионалните направления, изучаващи се в ПГСС „ Златна нива" гр. Айтос .

 

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Сдружение „ Насърчаване на заетостта" носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Оперативна програма „ Развитие на човешките ресурси".

Инвестира във вашето бъдеще