Нов пробиотик смая докторите
Нов пробиотик смая докторите / netinfo

Най-силно впечатление им направило колко бързо работи

Пробиотикът, който впечатли докторите в САЩ и Бразилия, вече е у нас. Пред лекарите оттатък океана продуктът се доказал с бързината, с която работи.

Специалният пробиотик, който в България идва с името ProCombo (ПроКомбо), е произведен в САЩ по патентована технология DuoCapTM (капсула в капсула), гарантираща качествата му.

15 млрд. добри бактерии

Благодарение на нея в една капсула ProCombo има максимално количество живи пробиотични бактерии - 15 милиарда. DuoCapTM позволява на ProCombo да достави цялото количество „добри" бактерии директно в тънките черва, където те се заселват и веднага започват да работят. Благодарение на това ProCombo има бърз ефект, който се усеща още в началото на приема.

Нов пробиотик смая докторите
netinfo


Схема за разтваряне на ProCombo

Лекарите вече го използват

Още с появата си в България ProCombo (ПроКомбо) събуди интереса и на тукашните специалисти. Чули за уникалните му качества, лекарите веднага приложиха ProCombo в практиката си, за да видят неговия ефект при пациенти с различни коремни оплаквания. Най-любознателни обаче се оказаха фармацевтите - много от тях си вземат ProCombo за лична употреба и дори вече говорят за първи резултати.

Помага на корема да работи добре

ProCombo намалява тежестта в стомаха и подуването, дори при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той помага за редовното изхождане всеки ден (особено при запек), като по този начин помага на тялото да изхвърли натрупаните токсини. ProCombo е изключително ценен и за хора, подложени на антибиотично лечение, тъй като успешно предпазва от поява на остра диария и други стомашни проблеми.

Повече за специалния пробиотик ProCombo (ПроКомбо)