Дъщерята на Обама се върна на снимачната площадка
Дъщерята на Обама се върна на снимачната площадка / снимка: Guliver/Getty Images

Малия Обама, по-голямата дъщеря на Барак и Мишел Обама, която става на 17 години, отново работи като асистент на продукция. Тя е била видяна в нюйоркския район Бруклин на снимките на телевизионния сериал "Момичета" на HBO, съобщи TMZ.

Дъщерята на американския президент ще работи през лятната ваканция. Миналата година тя също бе асистент на продукция, този път на сериала "Extant" на Стивън Спилбърг с Хали Бери в главната роля. Научнофантастичният сериал се излъчва по Си Би Ес.

По-голямата дъщеря на президента Барак Обама не един път е признавала, че мечтае да работи в развлекателната индустрия и проявява подчертан интерес към филмите и телевизионните сериали.

След като приключи работата си за сериала "Extant" Малия каза, че този опит е бил едно от най-силните преживявания в живота й. Създаден и с основното участие на 29-годишната актриса и режисьор Лена Дънам, почти автобиографичният сериал "Момичета" хвърля насмешлив поглед към преживяванията, унижения и малките триумфи на група 20-ина годишни момичета в Ню Йорк. Той се излъчва по НВO от 2012 година. Сега се снима петият му сезон.

Сериалът "Момичета" има две награди "Златен глобус", една "Еми", БАФТА, а също награди на Гилдията на режисьорите и на художниците-постановчици на САЩ.

Източник: БТА