Двама Съквартиранти напускат Къщата на Big Brother
Двама Съквартиранти напускат Къщата на Big Brother / Нова тв

Номинираните отговарят на въпроси от външния свят на живо

В живото предаване на Big Brother тази вечер ще станем свидетели на първите двойни елиминации за сезона. Братухчев, Цветелин, Пламен, Ирена и Никита са петимата съквартиранти, които ще се борят за зрителски вот, а в края на вечерта двама ще напуснат най-гледаното шоу.

Петима номинирани за изгонване от Къщата на Big Brother

Този сезон в Къщата властват силните характери. Повечето от Съквартирантите заявиха намерението си да бъдат лидери, още с излъчването на визитките им. Цветелин и Никита обаче се отличиха като истинските тартори, около които се формираха лагерите. Тази вечер и двамата са номинирани, а гостите в студиото Никол Станкулова, Павел Чернев, Иво Танев и социологът Таня Буруджиева ще коментират кой от тях наистина притежава лидерски качества и кой заслужава да остане по-дълго в шоуто.

Освен забавни моменти и пререкания, драмите също заеха своето място в най-известната Къща. Една жена с 20-годишна връзка зад гърба си беше напусната от своя приятел в ефир. Как прекара Анита последните няколко дни в Къщата и имат ли почва обвиненията на дългогодишния ѝ приятел, също ще бъде тема, която коментаторите в студиото ще нищят.

За първи път този сезон коментаторите в студиото ще задват въпроси на номинираните съквартиранти. С какво си заслужиха номинацията, как се представиха до момента и трябва ли да останат в шоуто, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Водещата Алекс Сърчаджиева беше специален гост в първото предаване „На кафе" за есенния сезон. Тя коментира настроенията сред Съквартирантите и най-актуалните теми от Къщата, а в Изповедалнята на Big Brother я очакваше специална изненада.

Каква беше тя и акценти от гостуването й в „На кафе", вижте във видеото:Актуални новини от предаването следете на сайта на предаването bigbrother.novatv.bg, на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.