Обръщение на Йордан Стойков, кандидат за кмет на Севлиево
Обръщение на Йордан Стойков, кандидат за кмет на Севлиево / БСП - Севлиево

Уважаеми севлиевци,

От днес в продължение на един месец ние, политиците, отново навлизаме във вашето ежедневие. Ще ви гледаме от билбордове, ще ви се умихваме от плакати по улиците и ще правим необходимото, за да ви накараме да ни чуете. Знам, че всичко това ви е омръзнало и съжалявам, че ще бъда поредният, който ще нахълта в ежедневието ви и ще приканва за вниманието ви. Такива са правилата на предизборната кампания. Това, което сигурно няма да ви кажа през следващия месец, ще ви кажа в редовете по-долу:

Севлиево е моят град, а всички вие сте моите съседи, приятели, колеги, познати. Познавам и селата на общината като себе си. Стискал съм мазолестите ръце на повечето от старците на село, които винаги с жадуващи очи са чакали мен и екипа ми за поредната среща. И днес, когато отново съм готов да поискам доверието ви, имам само едно притеснение – как да ви обещая това, което най-силно искате: по-високи доходи, работа за децата и внуците, които да се приберат у дома, грижа за самотните и болните.

Ще бъда искрен с вас. Не съм вълшебник. Но не ме е страх от работа. Нито се притеснявам да чукам по министерски врати и да искам подкрепа. Доходите ви със сигурност няма да мога да вдигна, но обещавам да не оставя и един човек в нужда да се чувства изоставен. Децата от чужбина няма да мога да върна, но се ангажирам да иградя онези мостове с бизнеса, които ще осигурят работа за най-младите и онези, които са най-дълго време без доходи. Няма да пожаля и минута от времето си, нито на екипа ми, за да търсим програми и разработваме проекти, за да осигурим  заетост за повече хора, защото знам, че само когато човек е осигурен, той може да се радва на живота. И ще се вслушвам във всеки, който има идеите и куража да работим в екип, за да живеем по-добре.

Знам, че Севлиево може да бъде градът, в който всички да се чувстваме уютно. И ви подавам ръка, за да го направим заедно! Затова  днес АЗ ИЗБИРАМ СЕВЛИЕВО – С РАЗУМ И СЪРЦЕ.