Нека заедно направим едно добро: Млада майка се нуждае от помощ
Нека заедно направим едно добро: Млада майка се нуждае от помощ / netinfo

28-годишната Ирина Бучева от град Белене се нуждае от нашата помощ. От пролетта на 2013 година младата майка е изцяло парализирана. До този момент лекарите в България не могат да й поставят диагноза и поради тази причина не могат да й назначат адекватно лечение.

Вече две години Ирина е прикована на легло. Гледа как расте малкият й син, без да има възможност да се грижи за него, не може и да го прегърне.

Клиника в Москва дава надежда на младата жена за поставяне на диагноза и започване на лечение със стволови клетки. За първия етап от лечението й са необходими 21 000 евро. То включва редица изследвания, проверяващи допустимостта й за клетъчна терапия.

Благодарение на роднини и приятели сумата за диагностиката е събрана. Ако резултатите са положителни, за Ирина следват няколко процедури със стволови клетки, за което ще са необходими още средства, непосилни за семейството на младата жена.

Приятели на момичето организират в София благотворителен пазар и концерт „Заедно за Ирина" на 4 октомври, който ще се проведе на ул. „Люлин планина" 5 от 11.30 часа.

Нека заедно направим едно добро Млада майка се нуждае от помощ
netinfo

Нека заедно да направим едно добро дело и да върнем надеждата на Ирина, че един ден ще може да прегърне и да се грижи за своето детенце.

Открита е дарителска сметка за набиране на средства за лечението на Ирина Бучева:

Дарителска сметка BGN:

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG48FINV91501316514496

BIC: FINVBGSF

IRINA BORISLAVOVA BUCHEVA

Нека заедно направим едно добро Млада майка се нуждае от помощ
netinfo