Социалисти и Мартин Златев - рамо до рамо за „Аспарухово
Социалисти и Мартин Златев - рамо до рамо за „Аспарухово / netinfo

"БСП не случайно е партия на 125 години. И ще я има, защото знае кога трябва да взема правилни решения за хората на Варна, не за себе си. За да се случи това, което ще направи кв. "Аспарухово" подреден и удобен за жителите му, БСП - Варна подкрепи кандидатурата на независимия кандидат за кмет на района Мартин Златев". Това обяви Борислав Гуцанов, водач на листата на социалистите в морския град, при откриване на кампанията на партията в „Аспарухово".

Социалисти и Мартин Златев  рамо до рамо за Аспарухово"
netinfo

„Ние, кандидатите за общински съветници от листата на БСП - съчетание на мъдростта и младостта, Богдан Караденчев - най-успешният кмет на квартала и проф. Анелия Клисарова, кандидат за кмет на Варна, подкрепена от БСП, застанахме рамо до рамо с Мартин Златев. Сигурни сме, че той ще работи за родния си квартал със сърце и душа", подчерта Гуцанов. Той призова хората да направят така, че листата на БСП да бъде тази, която да има мнозинството в общинския съвет, а кметът на „Аспарухово" да бъде човек, израснал в квартала, работил там и готов да го възроди.

Под бурните аплодисменти на хората от района, думите му бяха подкрепени и от проф. Клисарова. „„Аспарухово" ще бъде по-хубавата част на Варна - много зелена, много красива, много уредена. Със силен екип и с Ваша помощ мога да реша проблемите на района, и на града ни. Аспарухово и на Варна. Ще бъда решителна, ще бъда силна и мисля, че ще успеем. Ще бъда сред Вас, вратите ми ще бъдат винаги отворени за Вас и ще управляваме заедно. Защото всеки управник трябва да слуша хората", заяви независимият кандидат за кмет на Варна.

"Имаме желание за промяна. Караденчев остави квартала в цветущо състояние, но след това Аспарухово затъна. Аспарухово е чудесен квартал, но се обезлюдява. Хората бягат, защото паркът е сив, няма едно цвете, няма работа. Аз ще се боря с желание и хъс, заедно с Вас отново да направим квартали ни прекрасен", обърна се към събралото се множество независимият кандидат за кмет на района, подкрепен от БСП, Мартин Златев. Той допълни, че ще работи за прозрачна общинска администрация в услуга на хората и за привличане на инвестиции в „Аспарухово".

„Бъдещето на района е в ръцете Ви. И може да го изберете вие. Това е Мартин Златев. Той е доказан специалист. Трябва да му дадем кураж, да го подкрепим на изборите. В Аспарухово са много скромни, любещи и гостоприемни хора. Нека тази любов пренесем на Златев, а той ще работи здраво. Има много работа, но има ли съдружие и сплотеност, всичко ще бъде свършено", каза Богдан Караденчев, бивш кмет на района.

Пред събралите се стотици жители на „Аспарухово" от името на младите в листата на БСП, говори и Милена Георгиева. Тя беше категорична, че през последните 2 години в квартала нищо не е свършено и проблемите се задълбочават. „Миналата година бяхме сполетени от невиждано природно бедствие. Година по-късно още нямаме отговори на въпросите - докога хората ще живеят във фургони, кога ще бъдат направени отводнителните канали, защо все още средствата от дарителските кампании не са раздадени на хората. Кой носи вина за всичко това? Безспорно и кметът на „Аспарухово", и кметът на града", даде пример Георгиева. И напомни, че за да има бъдеще Варна, хората трябва да гласуват с бюлетина №2 на предстоящите местни избори.

Социалисти и Мартин Златев  рамо до рамо за Аспарухово"
netinfo

Откриването на кампанията на БСП-Варна в район „Аспарухово" премина с много емоции и невероятните изпълнения на певицата Славка Калчева. Дъждът, който заваля по време на концерта, не попречи пред читалището в квартала да се извият кръшни хора. „Дъждът е добра поличба. Ще ни върви по вода", коментираха членовете и симпатизантите на столетницата.

Социалисти и Мартин Златев  рамо до рамо за Аспарухово"
netinfo