Поздравления за ГЕРБ Севлиево, че правят кампанията си с проектите на БСП
Поздравления за ГЕРБ Севлиево, че правят кампанията си с проектите на БСП / БСП - Севлиево

„Преди една година, когато дойдох в Севлиево за моята предизборна кампания, събрах местните социалисти и ги попитах какво са направили за Севлиево. Започнаха да изброяват. Днес всичко, което преди година чух, виждам в предизборния клип на Иван Иванов. Поздравления за ГЕРБ, че са  събрали на едно място проектите на Левицата!“ – това каза народният представител Кирил Добрев в понеделник вечер пред повече от сто и петдесет видни севлиевци, които дойдоха на откриването на предизобраната кампания на Коалиция Избирам Севлиево. Сред тях бяха представители на бизнеса, хора на изкуството, учители, лекари, земеделски производители, общественици.

„Аз познавам Данчо. Той не говори много. Но е от хората, които могат да обединят около себе си съмишленици и професионалисти. Вижте само колко отчетени проекти от управлението на ГЕРБ, разработени и реализирани по времето на Йордан Стойков. Това аз наричам добър стопанин на една община“, каза още Добрев. И подчерта, че местните избори са важни, защото на тях избираме стопанин на мястото, където живеем. А що се отнася до проблемите в БСП, Добрев бе категоричен: „Те са национални. Когато опозицията е слаба, управляващите си позволяват повече“.

„Не е важно да мерим кой е направил  повече за Севлиево. Зад всеки проект стои труда на много хора, доказани професионалисти“, каза в отговор Йордан Стойков. И не скри огорчението си, че повечето от тези служители са били изгонени от Общината, а някои от тях още са без работа. „Към всички тях – поклон. А на вас, благодаря за подкрепата“, обърна се Стойков към присъстващите.