Трима видинчани обезоръжени за ден
Трима видинчани обезоръжени за ден / Дарик Враца

При извършено претърсване в гр.Кула в жилищна сграда, обитавана от В.В./38г./ служителите на реда открили и иззели въздушна пушка 22 калибър, три ловни патрона 12 калибър и осем ловни патрона 16 калибър. 38-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство по чл.339, ал.1 от НК.

В с.Големаново при извършено претърсване в жилищна сграда, обитавана от 26-годишната Л.М. полицейски служители открили и иззели въздушна пушка пригодена за стрелба с малокалибрени боеприпаси и шест патрона 22 калибър. Жената е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство по чл.339, ал.1 от НК.

При извършено претърсване в апартамент, обитаван от А.С./44г./ в жк."Александър Стамболийски" в областния град служителите на реда открили и иззели 128 газови патрона (кал.9 мм. и кал.8 мм.), изделие с вид на пистолет марка GAP кал. 9 мм. и изделие с вид на пистолет марка EKOL TUNA кал. 8 мм. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство по чл.339, ал.1 от НК.