На последните елиминации зрителите гласуваха Моника да напусне завинаги Къщата на VIP Brother.

Красавицата избра да даде щита на SDI на Ернестина, като по този начин я спасява от предстоящите номинации.

Моника Валериева напусна Къщата

Луна се готви за премиера Кичка отново ядоса Съквартирантите
netinfo

Луна получи дългоочаквания отговор на предложението за брак

В дейли епизода тази вечер ще видим как Луна трескаво се подготвя да посрещне премиера Бойко Борисов. Цялата организация ще е по етикет - баница, трикольор, химн и Съквартиранти, облечени в най-елегантните си дрехи. Ще направи ли премиера официална визита в най-известната Къща и ще се срещне ли най-накрая с жената, която му поиска ръката, предстои да разберем.

Луна се готви за премиера Кичка отново ядоса Съквартирантите
netinfo
Довечера ще видим и как Кичка отново се оказва в центъра на скандала. Певицата ще поиска за нейната част от седмичния бюджет да бъде поръчана риба. Това ще се окаже поредния удобен случай някои от Съквартирантите да застанат в нападателна позиция към нея. От поръчката на храна, темата отново ще стигне до „Caesars Palace", а обидената певица ще заяви, че не желае повече да остава в Къщата.
Луна се готви за премиера Кичка отново ядоса Съквартирантите
netinfo
Тази вечер ще станем свидетели и на поредния скандал с главно действащо лице Луна. Този път срещу нея ще се изправи Джино. Милионерският син ще бъде силно раздразнен от поредния път, в който единствено ексцентричната певица няма да се включи в чистенето на Къщата. Двамата ще си разменят много обидни квалификации, а как ще завърши тази словесна битка, ще стане ясно тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.