М.Миков: Изборите във Враца бяха откраднати
М.Миков: Изборите във Враца бяха откраднати / bsp.bg

Бившият кмет на Враца Николай Иванов стана член на Изпълнителното бюро на БСП. Заедно с другия нов член Донка Михайлова той бе представен от Михаил Миков на пресконференция след заседание на Националния съвет на партията, съобщи официалния сайт на партията bsp.bg.

„Това са хора с биография, оценявани многократно от гражданите, хора с политическа ангажираност и които имат куража в този труден за партията момент да работим за подобряване състоянието на партията", добави лидерът на БСП. По думите му изборите във Враца са били откраднати. „По начин, който видяхме в цялата страна, но и друг път съм казвал, че освен спечелването на изборите, има политически идеи, които са по-важни от самата власт".

На пресконференцията Миков е коментирал и предстоящия конгрес на партията - „изключително важен - важен и за БСП и перспективите пред нея като основен представител на левите хора в България, важен и за България, доколкото процесите в страната очертават един десен, с елементи на авторитаризъм режим..Ще направим така, че той да ангажира и голяма част от българската общественост с изработване на позиции, за да може България да се развива наистина в рамките на това, което предвижда Конституцията - социална, правова и демократична държава", допълни председателят на левицата.

Източник: bsp.bg